Oto Show Start Aldı

1.Edirne Oto Show etkinliği 7 Ağustos 2011 Pazar günü saat 23.00'e kadar ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.
Oto Show Start Aldı Oto Medya Yayıncılık,Dergicilik,Organizasyon Ticaret (OTO LİFE) Dergisi ve Keşan Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan 1.Edirne Oto Show Keşan etkinliği 4 Ağustos 2011 Perşembe günü başladı.

Otomobil sevdalıları olmak üzere tüm motorlu araç tutkunlarını bir araya getirecek etkinliğin amacının bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölge halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini bir arada sunmak olacak.
1.Edirne Oto Show Keşan etkinliğine Edirne ili genelinde yapılanması olan markalar dışında Edirne ilinde yapılanması olmayan birçok marka da katılım gösterdi. Bu etkinlikle bölge halkı yaklaşık 20 dünya markasını ve onların yeniliklerini bir arada görebilme fırsatı yakalayacak.

Oto Show'un açılışı saat 15.00'te KİPA Avm'nin bahçesinde gerçekleştirildi. Açılışa Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Oto Life Dergisi İmtiyaz Sahibi Volkan Dizen,Keşan Belediye Meclis Üyesi Alemdar Özbay, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşiler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ile az sayıda otomobil tutkunu katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Oto Life Dergisi İmtiyaz Sahibi Volkan Dizen, öncelikle bu 1.Edirne Oto Show'un Keşan'da yapılmasından mutluluk duyduklarını belirterek " Sektör olarak ekonomiye destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu Oto Show önümüzdeki yıl yeni katılımcılarla ve farklı zenginliklerle kendini yenileyecek. Ben sayın Kaymakamımıza, Sayın belediye başkanımıza,sayın belediye çalışanlarımıza, showa katılan firma temsilcilerimize ve Kipa yetkililerine teşekkür ediyorum. 4 gün boyunca burada Keşanlı ve bölgenin otomobil tutkunlarına hizmete hazırız" dedi.

Dizen'den sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, Keşan'da ilk kez bir açık hava oto show sergisinin düzenlenmesinden çok mutlu olduğunu belirterek " İlçe olarak bu etkinlik için Keşan'ın tercih edilmesi bizi mutlu etti. Bizde elimizden gelen desteği yaptık.Ülkemiz otomotiv sektöründe ciddi ilerlemeler kaydetti. Yerli üretimde artış oldu. Daha önceleri sınırdan içeri giren tırları görüyorduk.Şimdi ilçemizden geçip sınırlara giren yerli üretim otomobil dolu tırları görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Böyle bir organizasyon düzenleyen Oto Life Dergisi'ne , Sayın Kaymakamımıza ve Kipa yetkililerine teşekkür ediyorum. Show'un ilçemize ve otomobil tutkunlarına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Özcan'dan sonra söz alan Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'da şunları söyledi. " Sayın belediye başkanım, Oto Life Firması'nın değerli yetkilileri ve değerli otomobil firması temsilcileri. Başkanımızın da dediği gibi Keşan'da ilk kez bir Oto Show gerçekleşiyor. Bu bir ilk.Keşan bölgenin ulaşım merkezi.Coğrafi konum olarak bölge merkezinde olan ve sürekli gelişen bir ilçe. Bugün itibariyle kişi başına düşen otomobil sayısı Türkiye ortalamasının üzerinde. Burada otomobil firmalarının ana yol üzerinde show room açmaları ve pazarlama yönünden burayı tercih etmeleri de bölgenin hem otomobil kullanımı yönünden ve sektör Pazar payının bu bölgede yoğunlaşacağını göstermesi açısından önemli bir hareket. Oto Life Dergisi'nin bu hareketi başlatması da bu anlamda çok önemli bir gelişme. Ben burasının açışlı konusunda büyük katkı veren başta Keşan Belediye Başkanımıza,belediye çalışanlarına ve Kipa yetkilileri ile Oto Life Dergisi yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Daha sonra Narinoğlu,Özcan, Dizen ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın tarafından Show Room'un açılışı gerçekleştirildi.

Konuklara daha sonra etkinliğe katılan tüm otomobil firmalarının stantlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:36 tarihinde yazdırılmıştır.