Trakya Kariyer Fuarı

“Trakya Kariyer Fuarı’nda öğrenci ve mezunlar, kariyer imkanları hakkında ilk ağızdan bilgiler alabilecek” Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası..
Trakya Kariyer Fuarı

Trakya Kariyer Fuarı’nda öğrenci ve mezunlar, kariyer imkanları hakkında ilk ağızdan bilgiler alabilecek”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret eden Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar ile Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi Dr. Begüm Üğüttüren Güvenç, 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” ile ilgili yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu.

* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık “21-22 Şubat 2023 tarihlerinde düzenlenecek “Trakya Kariyer Fuarı” yüzlerce firmayı, çok sayıda kurumu ve sivil toplum kuruluşlarını öğrenci ve mezunlar ile buluşturacak”

“Trakya Kariyer Fuarı”nın yüzlerce firmayı, çok sayıda kurumu ve sivil toplum kuruluşlarını öğrenci ve mezunlar ile buluşturacağını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık;“Gençlerimize birer yetenek olduklarını hissettirmek amacıyla T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ortaklığı ile Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde “Trakya Kariyer Fuarı” düzenlenecek. Bu fuar pek çok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkan sağlayacak. Bunun yanında özel sektörden yüzlerce firmayı, kamu sektöründen çok sayıda kurumu ve sivil toplum kuruluşlarını öğrenci ve mezunlar ile aynı platformda buluşacak. Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkanı bulabilecek. Öğrenciler ile mezunlar da kurum ve kuruluşların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkanları konularında ilk ağızdan bilgiler alabilecek” dedi.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:38 tarihinde yazdırılmıştır.