VALİ CANALP VE EŞİ AYTEN CANALP, DÜZENLENEN TÖRENLE UĞURLANDI

Batman Valiliğine atanan Ekrem Canalp ve Eşi Ayten Canalp Edirne'den düzenlenen törenle uğurlandı.
VALİ CANALP VE EŞİ AYTEN CANALP, DÜZENLENEN TÖRENLE UĞURLANDI

Edirne Valiliği’nin bahçesinde bir araya gelen kamu kurum ve kuruluşların müdürleri,muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar Vali Canalp ve Eşi Ayten Canalp’i uğurlamak için sıraya girdi.

Batman Valiliğine atanan Ekrem Canalp için düzenlenen vedalaşma töreni, yoğun katılımla gerçekleştirildi.Valilik bahçesinde düzenlenen törende Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile vedalaşmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vedalaşma sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, Vali Canalp ve eşi Ayten Canalp de zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Motosikletçiler Vali Canalp’i yalnız bırakmadı

Vedalaşma törenine motosikletleri ve hazırladıkları pankart ile gelenEdirne'deki motosiklet kulüplerinin üyeleri, kente kazandırdığı motor sporları ve kamp karavan merkezi için Vali Canalp’e teşekkür etti.

Edirne Valiliği önünde hazır bulunan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan tören mangasını daselamlayan Vali Canalp, "Hepiniz Allah'a emanet olun, hakkımız sizlere helal ediyorum, hakkınız helal edin" diyerek aracına bindi.

Motosikletli yunus timleri ve motosiklet kulüplerinin üyeleri,Vali Canalp'in makam aracına, kent çıkışına kadar eşlik etti.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:39 tarihinde yazdırılmıştır.