Selde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Edirne’nin güneyinde etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda evi su basarken sele kapılarak kaybolan 75 yaşındaki Murat Güneş ise evinin yakınlarında ölü olarak bulundu
Selde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Edirne’nin güneyinde etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda evi su basarken sele kapılarak kaybolan 75 yaşındaki Murat Güneş ise evinin yakınlarında ölü olarak bulundu.

Sağanak nedeniyle gece saatlerinde Keşan- Enez yolu trafiğe kapanırken, su dolan bazı araçlar ise yollarda mahsur kalmıştı. Bölgeye çok sayıda AFAD, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilerek çalışma başlatılmıştı.

Aşırı yağış yüzünden Enez ilçesinde bağlı Abdurrahim, Vakıf ve Sultaniçe köylerinde çok sayıda evi su basarken Murat Güneş, sele kapılarak kayboldu. Selde mahsur kalan 11 kişi kurtarılırken, sel sularına kapılarak kaybolan 75 yaşındaki Murat Güneş'in cesedi ise evinin yakınlarında bulundu.

Yaşlı adamın komşusu Yılmaz Çakmak, Güneş'in sel sularının geldiği anda kendisini aradığını ve çok panik içinde olduğunu aktardı.

Güneş’e Evin yakınındaki ağacın oraya çıkmasını söylediğini anlatan Çakmak, daha sonra ise bağlantılarının koptuğunu ve haber alamadığını ifade etti.

Edirne Valisi Ekrem Canalp de sel felaketinin yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Selde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Canalp, Güneş ailesine ise baş sağlığı diledi

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:27 tarihinde yazdırılmıştır.