ETUS Başkanı Giyik, adaylığını açıkladı

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.
ETUS Başkanı Giyik, adaylığını açıkladı

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, düzenlediği basın toplantısında Ocak ayında yapılması planlanan Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Şoförlerden gelen talepler sonrasında  aday olmaya karar verdiğini açıklayan Giyik, “Esnaftan ‘sende bu yarışa katılmalısın, sen bizim haklarımızı savunursun’ şeklinde gelen talepleri değerlendirdikten sonra aday olma kararı aldım. İlk yapılacak olan kongrede Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına adayım” dedi.

“Bu sıkıntıları çok iyi bilen biriyim”

Esnafın özellikle salgın döneminde çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Giyik, gerek Ankara gerekse, İstanbul’da olsun topyekûn bir güç olarak esnafa destek olunması gerektiğini ancak bu süreçte yeteri kadar destek görmediklerini ifade etti.

Bu zorlu süreçte üst kuruluşlar ve üst başkanlardan hiç telefon almadıklarını dile getiren Giyik; “Bu yüzden sıkıntılıyız. Bu sıkıntıları da çok iyi bilen biriyim. Şuanda şoförler odasına kayıtlı, M,T,J Plakalar, kamyon kamyonetçiler, rent A car, otopark, biçerdöverci arkadaşlarımız var. Bunların topyekûn sıkıntılarına vakıfım. O yüzden herkes kendi sıkıntısını kendi kendine çözmeye çalıştı. Hiçbir yetkili veya hiçbir makam sahibi benim köy minibüsçüsü veya taksici arkadaşıma sorununuz var nasıl çözüyorsunuz denmedi. Bunlar da esnafın serzenişine sebep oldu ve esnafta bir değişiklikten yana oyunu kullanacağını bilerek bizlere talep getirdi. Bizde bu talebi değerlendirdikten sonra, bu işleri biliyoruz, sorunları biliyoruz, bu işi başarırız dedik” ifadelerine yer verdi.

‘Heyecanlıyız yolumuz uzun gençliğimiz var, bir şekilde bu sıkıntıların üstesinde geliriz’ diyerek aday olmaya karar verdiğini belirten Giyik, bu işi en güzel şekilde yapacağını ve esnafa destek olacağını dile getirdi

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:31 tarihinde yazdırılmıştır.