Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Güler Soyaslan, görevinden istifa etti.

Temizlik İşleri Müdürü görevden ayrıldı
Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Güler Soyaslan, görevinden istifa etti. Edirne Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü görevini yürüten Güler Soyaslan, dün istifasını verdi. Belediye Başkanı Hamdi sedefçi’ye istifasını sunan Temizlik İşleri Müdürünün istifasının bu gün kabul edilmesi ve yerine ataması yapılması bekleniyor.  istifasının  nedenini açıklamayan soyaslan ,istifasından hemen sonra internet  paylaşım sitesi olan facebook ta kendi prrofilinde  şu yazıyı paylaştığı  görüldü

Herşeyini Kaybeden Bir İnsan,
Her şeyini kaybeden bir insan olur yinede herşeye inat kalırsın ayakta.. Tek var...lığın taşıdığın cesedindir.
Yürü her zaman hiçkimseye aldırmadan, önüne bir duvar çıktığında aptalların yaptığını yapar ağlarsın. Fakat 3 kuruşluk aklın olmaz ve o duvara dokunup duvar resmi çizilmiş bir kağıt olduğunu anlayamazsın. Boynuna atılmış zinciri süs olarak görme kendine, seni kısıtlamıştır.

Oturursun zincirin ile mutlu. "oh be deyip", uzatırsın ayaklarını. Başka biryerde veya işte mükemmel yeteneğin vardır belki.. Fakat kimse onu getirip senin önüne bırakmaz. "Buyur yap, sen bu işten daha iyi anlarsın." diyen çıkmaz karşına emin ol! Onu aramak senin işindir. Uzun yolculuk tek adımla başlar. Evet zaten adımı attığın anda yola çıkmışsındır zaten. "VAZGEÇMEK" kelimesi hayatımda önemli bir yere sahiptir. Birşeyleriden vazgeçmeli insan Ama doğruluğunu kabul ettiğin yoldan şaşmamalısın. Düşüncelerin bir başkasının hoşuna gitmeyebilir. Onun hoşuna gidecek şekle girmenin anlamı yok.

Hayata geldiğini ve varoluşunu farkettiğin andan itibaren belirli cazip gelen şeyleri toplayıp etrafına duvar gibi örerek kendine bir kalıp kurmuş olursun. ve ötesine asla geçemeyeceğini düşünürsün.
Soran olursa da vereceğin cevap zaten gömlek cebinde hazırdır. "benim çapım bu" diye. Ne yaptığını, neden bu dunyaya geldiğini ve neler yapabileceğini bir kez olsun sormazsın kendine.. Hep başkalarının yaptıklarını seyredersin. Seyirci koltuğunda oturarak. kendini o sahneden biri olarak hayal edersin. Fakat onun yaşadıklarını hissetmezsin. "Şu an ve şu şartlarda elimden gelenin en iyisini nasıl yapabilirim?" sorusu hayat felsefen olur umarım. Sahneye giden yolunuz çiçekli, seyirci koltuğuna giden yolunuzun dikenli olması dileğiyle...
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:39 tarihinde yazdırılmıştır.