Olin Edirne'nin Antrenörü Taştimur: "Sponsora İhtiyacımız Var"

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne'nin antrenörü Gökhan Taştimur, maddi sıkıntı yüzünden sponsorlara ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Olin Edirne'nin Antrenörü Taştimur: Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne'nin antrenörü Gökhan Taştimur, maddi sıkıntı yüzünden sponsorlara ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Parlak bir sezon geçirdiklerini, ana sponsor Olin Yağ Sanayi'nin bu yıl maddi olarak verdiği desteği azaltacağını hatırlatan Gökhan Taştimur, kulübün yardımcı sponsor ve kombine bilet satışlarına ihtiyaçları olduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Maalesef geçen yılki bütçeden çok daha düşük bir bütçe var, bu beni endişelendiriyor. Taraftarımız dışında işadamlarının bize sahip çıkmaması üzücü. Bu başarıyı daha çok kişinin sahiplenmesi gerekiyor. Kimseden bağış istemiyoruz. Yaşadığımız bir ay içerisinde pes etmiştim, teklifler de vardı. Ancak gitmedim, buradayım. Avrupa kupasına katılmayacağız. Kombine satışlarımız başlıyor. Ana sponsorumuzla görüştük. Eğer 5 Temmuz tarihine kadar 500 adet kombine bilet satılırsa sponsorumuz oradan kazanılan paranın iki katını kadar ek bütçe vermeyi taahhüt etti. Kombine biletimiz 500 lira ve bir de forma verilecek. "

"REKLAMI HER YERİMDE TAŞIRIM"

Antrenör Taştimur, yardımcı sponsorlara ihtiyaçları olduğunu anlatırken de şunları söyledi:

"Kimseden bağış beklemiyoruz. Devlet bunun yolunu açmış. 'bana az öde, vergiden düş, spora destek ver' diyor. 2'şer saatlik maçlardan 16 saat boyunca formalarda her yerde reklamı olacak. Ben her yerime koyarım yani. Agresif antrenör olduğum içinde kameralar sürekli beni çekiyor, devamlı reklamı gözükecek. Ben reklamı her yerimde taşırım. "

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:35 tarihinde yazdırılmıştır.