Veda Notu Bırakıp, Kendisini Vurdu

Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak çalışan 41 yaşındaki S. A. , kızı ve mesai arkadaşlarına 'Sonumun böyle olmasını istemezdim, herkesten özür dilerim' yazılı not bıraktıktan sonra, tabancasıyla göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı.
Veda Notu Bırakıp, Kendisini Vurdu Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak çalışan 41 yaşındaki S. A. , kızı ve mesai arkadaşlarına 'Sonumun böyle olmasını istemezdim, herkesten özür dilerim' yazılı not bıraktıktan sonra, tabancasıyla göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan S. A. , hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Hürriyet Mahallesi, Yarköy Sokak'ta tek başına yaşayan infaz koruma memuru S. A. , dün gece kendisine ait ruhsatlı tabancasını göğsüne dayayıp ateşledi. Silah sesini duyan komşularının haber verdiği polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan S. A. , ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan S. A. 'nın çok kan kaybettiğini belirleyen doktorları hemen ameliyata aldı. Yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan S. A. 'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

EVDE VEDA NOTU BULUNDU

Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede ise Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde infaz koruma memuru olan S. A. 'ya ait ruhsatlı bir tabanca ile masasında veda mektubu bulundu. 4 yıl önce eşinden boşanan ve bir kız babası olan S. A. 'nın Yarköy Sokak'taki dairesinde tek başına yaşadığı belirlendi. S. A. 'nın, kızı M. G. A. ve mesai arkadaşlarına verilmesini istediği mektupta ise şunların yazdığı öğrenildi:

"Herkes hakkını helal etsin. Ailemden başka kimseye haber verilmesini istemiyorum. Sonumun böyle olmasını istemezdim, herkesten özür dilerim. "

Polis, S. A. 'nın neden ölmek istediğini araştırıyor. -

(Doğan Haber Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:25 tarihinde yazdırılmıştır.