SGK Edirne İl Müdürü Gül Öldü

3'üncü Marmara Bölgesi Koordinasyon Toplantısı'nın ardından geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sgk Edirne İl Müdürü Ferhat Gül için il müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
SGK Edirne İl Müdürü Gül Öldü Sgk tarafından Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde düzenlenen 3'üncü Marmara Bölgesi Koordinasyon Toplantısı'nın ardından geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sgk Edirne İl Müdürü Ferhat Gül için il müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Ferhat Gül'ün ailesi, Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, Kırklareli Sgk İl Müdürü Mehmet Bayram, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kırklareli Sgk İl Müdürü Mehmet Bayram, "Bugün çok acılı bir gün yaşıyoruz. Çok değerli ağabeyimiz Ferhat Gül'ü kaybettik. Kendisi kişiliğiyle çalışmalarıyla ve azmiyle her ortamda bizlere pozitif elektrik veren bir şahsiyetti. Başımız sağ olsun. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Defterdar Mustafa Paşa Cami İmamı Yunus Güzar ise, "Ferhat Bey camimizin cemaatindendi. Devamlı görüşürdük. En son birkaç gün evvel çayını içmek nasip oldu. Demek ki son çayımızmış. Allah rahmet eylesin. Ailesine, çalışma arkadaşlarına ve şehir halkına sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Ferhat Gül'ün cenazesi, öğle vakti Eski Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Edirne Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'ya gönderildi.

(Doğan Haber Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:24 tarihinde yazdırılmıştır.