Alacak Verecek Yüzünden Çıkan Kavgada Biri Kadın Üç Kişi Yaralandı

Tekirdağ'da ikinci el eşya alım satımı yapan bir işyerinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu biri kadın üç kişi yaralandı.
Alacak Verecek Yüzünden Çıkan Kavgada Biri Kadın Üç Kişi Yaralandı Tekirdağ'da ikinci el eşya alım satımı yapan bir işyerinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu biri kadın üç kişi yaralandı.

İddiaya göre, Tekirdağ Yavuz Mahallesi'nde H. U. 'ya ait işyerinde ortak olarak çalışan S. T. , M. Ş. , A. G. , T. Ö. , Y. D. , E. G. iş yeri sahibi olduğu belirtilen H. U. , alacak istenmesi üzerine tartıştılar. H. U. , İstanbul'da oturan çocukları U. E. U. , F. U. ve U. U. 'yu çağırması ardından, anlaşamayan taraflar kavga etmeye başladı. Tarafların, birbirlerine sopa, taş, bıçakla saldırması üzerine, baba H. U. , yanındaki silahla havaya ateş ederek T. Ö. , Y. D. , E. G. 'yi kovalamaya başladı. Daha sonra olay yerine polisin geldiğini gören U. E. U. ve U. U. kardeşlerin 34 VPL 70 plakalı oto ile kaçarken, sokak üzerindeki iki araca çarparak hasar verdikleri belirtildi.

Olay yerine gelen asayiş ekipleri, olay yerinden 34 VPL 70 plakalı araçla kaçan U. E. U. , U. U. 'yu, kent merkezinden çıkmadan yakalayarak gözaltına aldılar. Yaya olarak kaçan ve silahla ateş etiği belirtilen baba H. U. 'yu yakalamak için de çalışma başlatıldı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

(Cihan Haber Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:35 tarihinde yazdırılmıştır.