Cadde Ortasında İntihar Girişimi

Edirne'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanan ve psikolojik bunalıma giren inşaat işçisi Ümit Fidan, kentin en işlek yerinde jiletle bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu
Cadde Ortasında İntihar Girişimi  

Edirne'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanan ve psikolojik bunalıma giren inşaat işçisi 35 yaşındaki Ümit Fidan, kentin en işlek yerinde onlarca insanın gözü önünde jiletle bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Elindeki jilet polisin müdahalesiyle alınan Fidan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edirne'de 2 çocuğunun annesi ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşanan Ümit Fidan, bunalıma girince dün akşam Talatpaşa Caddesi üzerindeki tarihi Eski Cami'nin duvarına yaslandı ve elindeki jiletle bileklerini kesmeye başladı. Çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede gelen polis ekipleri, Fidan'ı ikna etmeye çalıştı. Ancak bileklerini kesmeyi sürdürünce, polis memurları duruma müdahale etti ve Fidan'ı etkisiz hale getirdikten sonra elindeki jileti aldı.

Bileklerinde çok sayıda kesik olan ve kan kaybeden Fidan, hazır bekletilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Fidan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

(Doğan Haber Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:28 tarihinde yazdırılmıştır.