Tekirdağ'da Turizm Haftası Etkilikleri Sürüyor

Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü minik sporcuları, 'Yelken Gösterisi' düzenlendi
Tekirdağ'da Turizm Haftası Etkilikleri Sürüyor Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü minik sporcuları, 'Yelken Gösterisi' düzenlendi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün optimis ve lazer kategorisindeki 20 sporcusu, Yelken Kulüp sahil parkurunda denize açılarak bir gösteri yaptılar etkinlikte hazır bulunan Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, yaptığı açıklamada, turizmin önemini halka göstermek istediklerini ve çocuklarımıza da bu bilinci yerleştirmek amacında olduklarını belirtti.

Bu nedenle Turizm haftasında , çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bildiren Altaş, . Cuma günü Uçmak dere mevkiinde geniş katılımlı bir doğa yürüyüşü tertipledik Turistlerinde macera turizmi ile ilgilendiklerini biliyoruz çok bu yüzden Tekirdağ'daki macera turizmi tanıtmak adına doğa yürüyüşü ve yelken gösterisi düzenledik. " dedi.

(Cihan Haber Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:39 tarihinde yazdırılmıştır.