Otomobilde Kavga Kazaya Neden Oldu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde otomobilde iddiaya göre eşi ile kavga eden kadının, oğlunun kullandığı aracın direksiyonuna tutunması sonucu araç kontroldan çıkarak devrildi.
Otomobilde Kavga Kazaya Neden Oldu Edirne'nin Keşan İlçesi'nde otomobilde iddiaya göre eşi ile kavga eden kadının, oğlunun kullandığı aracın direksiyonuna tutunması sonucu araç kontroldan çıkarak devrildi. Keşan-Mecidiye karayolu üzerinde meydana gelen kazada, 58 yaşındaki Nesrin Yörüker, eşi 60 yaşındaki Kurultay Yörüker ve sürücü oğlu Alp Yörüker yaralandı. Edirne'nin Mecidiye Beldesi'nden Keşan yönüne, dün gece saat 20. 00 sıralarında seyreden Alp Yörüker yönetimindeki 22 PA 542 plakalı otomobil, Çeltik Köyü yakınlarındaki virajda kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü Alp Yörüker kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, annesi Nesrin Yörüker ve babası Kurultay Yörüker ise yaralandı. Durumu ağır olan ve kısa süre kalbi duran Nesrin Yörüker'in, kaza yerinde Keşan 112 Hızır Acil ambulansı ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kalbinin çalıştırıldığı öğrenildi. Yaralı Yörüker çifti, kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Çift daha sonra Çorlu'ya sevk edildi.

Olay yerine gelen Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerine kaza hakkında bilgi veren Alp Yörüker, seyir halindeyken anne ve babasının tartıştığını ve tartışmanın büyümesi üzerine annesinin direksiyona sarılarak aracın kontrolden çıkmasına neden olduğunu söyledi. Soruşturma sürüyor.


(DHA)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:24 tarihinde yazdırılmıştır.