“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Nisan 2011, Cuma 21:04 tarihinde eklendi. 547 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erhan Tuncel Koğuşunda Yangın Çıkardığı Gerekçesiyle İfade Verdi

Erhan Tuncel'in, tek başına kaldığı koğuşunda geçen Ocak ayında battaniye yakarak yangın çıkardı.
Erhan Tuncel Koğuşunda Yangın Çıkardığı Gerekçesiyle İfade Verdi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinin azmettirdiği gerekçesi ile Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevinde bulunan Erhan Tuncel'in, tek başına kaldığı koğuşunda geçen Ocak ayında battaniye yakarak yangın çıkardı. Gardiyanlar tarafından fark edilen yangın Tuncel in koğuştan çıkarılmasının ardından kısa sürede söndürüldü.

Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı, tutuklu bulunduğu koğuşta yangın çıkaran Erhan Tuncel hakkında soruşturma açtı. Soruşturma kapsamda tutuklu sevk aracı ile bugün Tekirdağ Adliyesi?ne getirilen Erhan Tuncel, Cumhuriyet Savcılığında ifade verdi. Yangını bilerek çıkarmadığını savunan Tuncel, kendisine yönelticelen suçmaları kabul etmedi. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Tuncel, daha sonra adliyenin arka kapısından çıkarılarak sevk aracı ile tutuklu olduğu F Tipi Cezaevine götürüldü.

GEÇEN YIL MEMUR OLMAK İSTEMİŞTİ

Erhan Tuncel, geçen yıl Ocak ayında da tutuklu olduğu Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi ne gardiyan olmak için başvuruda bulunmuştu. Adliyede yapılan sözlü mülakat sınavına katılan Tuncel, burada sorulan sorulara doğru cevaplar veremediği için başarılı olamamıştı.

(Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali