“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Nisan 2011, Cuma 01:03 tarihinde eklendi. 745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetimi’nden Özcan’a Ziyaret

Enez Köylere Hizmet Göçtürme Birliği Yönetim Kurulu 31 Mart 2011 Perşembe Günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı Makamında Ziyaret Etti.
  Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetimi’nden Özcan’a Ziyaret Enez köylere hizmet göçtürme birliği yönetim kurulu 31 mart 2011 perşembe günü Keşan belediye başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Saat 11.30 sıralarında Keşan Belediyesi'ne gelen Enez İl Genel Meclis Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Coşkun Erkılıç, Enez İl Genel Meclis Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Erol Açık, Sütçüler Köyü Muhtarı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Hüsmen Bulut ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yasin Samuk, Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Enez köylerinin Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB)'ne üye olması ile ilgili olarak konu görüşüldü ve bu konuda GÜNEKAB ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, gerekli bilgileri verdi.

Daha önce GÜNEKAB Yönetimi tarafından,Keşan,İpsala ve Enez Kaymakamlıkları'na bu üç ilçeye bağlı köylerin Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla GÜNEKAB'A üye olup olmayacakları konusunda bir yazı yazılmış ve bu konuda cevap istenmişti.

Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu'nun ziyaretinin bu yazıya istanaden konuyla ilgili bilgi alış verişinde bunmak üzere gerçekleştiği açıklandı.

 

haberler.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali