“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Haziran 2019, Salı 13:34 tarihinde eklendi. 491 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sağlık Eski Bakanı TED Kolejinde

25’inci dönem Edirne Milletvekili Sağlık Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’ye gelerek İba Ailesinin kente kazandırdığı TED Edirne Koleji’nin lansmanına katıldı.
Sağlık Eski Bakanı TED Kolejinde 25’inci dönem Edirne Milletvekili Sağlık Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’ye gelerek İba Ailesinin kente kazandırdığı TED Edirne Koleji’nin lansmanına katıldı.

 

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Genel Müdür Sevinç Atabay ile görüşen Sağlık eski Bakanı Müezzinoğlu burada yaptığı açıklamada; “Başta İba Ailesi olmak üzere, TED Kolejlerini tebrik ediyorum. Edirne’ye bu marka değerini kazandırdıkları için onlara da başarılar diliyorum.” Dedi.

 

 

 

Görüşmelerde okul hakkında bilgiler alan Müezzinoğlu; “4 ay önce inşası devam eden TED Edirne Koleji’ne ziyarette bulundum. Sınıfların düzenleri, okulun iç dizaynı, teknolojik bilgisayar odaları, konferans salonları, havuz ve kapalı spor salonları ile gerçekten büyük bir altyapıya sahip bir okul.” Dedi.

 

TED Bir Dünya Markası

 

 

 

Okulun içerisinde dolaşırken demeçler veren Müezzinoğlu; “Edirne özellikle eğitimi önemseyen bir şehir, Edirnelilerin de ihtiyacı olan standartları yüksek bir okul, TED Kolejleri bir dünya markasıdır. Edirne’nin marka değerine, vizyonuna önemli bir katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum. Başta İBA Ailesi olmak üzere, TED Kolejlerini tebrik ediyorum. Edirne’ye bu marka değerini kazandırdıkları için onlara da başarılar diliyorum. Edirnelilere hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali