“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Mart 2011, Pazartesi 22:19 tarihinde eklendi. 783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alaattin Çakıcı, Hastaneden Nuriş'e Mesaj Gönderdi

Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi 1 Nolu Cezaevi'nde Yatan ve Bir Süredir Sırt ve Göğüs Ağrıları Nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Uygulanan Alaattin Çakıcı, Bugün Yine Hastaneye Getirildi.
 Alaattin Çakıcı, Hastaneden Nuriş'e Mesaj Gönderdi KANDIRA Yüksek Güvenlikli F Tipi 1 Nolu Cezaevi'nde yatan ve bir süredir sırt ve göğüs ağrıları nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi'nde fizik tedavi uygulanan Alaattin Çakıcı, bugün yine hastaneye getirildi. Asansöre binerken "Silahında mermi olun da sıkmayan kahpedir" diyerek bağıran Cakıcı'nın bu sözleri, Edirne F Tipi Ceazevi'nde yatan ve kendisine tehdit mesajları gönderen "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'e mesaj olarak yorumlandı.

Alatatin Çakıcı'nın bugün sıkı güvenlik önlemleri altında Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildiğinde hayli gergin olduğu dikkati çekti. Nuri Ergin'in mektupla kendisine tehdit mesajları gönderdiği öğrenilen Alaattin Çakıcı, jandarmalar ve onu görmeye gelen yakınlarının arasında içeriye girdikten sonra, yakınında gazetecilerin olduğunu gördü. Kendi yakınlarına dönerek, "Devlet görevlileri hariç bana kim yaklaşırsa kırın kafasını" diyen Çakıcı, ardından asansöre binerken "Silahında mermi olup da sıkmayan kahpedir" diye bağırdı.

Edirne F tipi Cezaevi'nde yatan Nuri Ergin ve kendisi gibi Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan kardeşi Vedat Ergin ile Alaattin Çakıcı arasında, mektup ve ziyaretçiler aracılığıyla tehdit mesajları gönderip meydan okudukları gerekçesiyle aralarında davalar bulunuyor.

Alaattin Çakıcı'nın, çarşamba ve cuma günü yeniden hastaneye gelerek fizik tedavi seansına devam edileceği öğrenildi.
 

dha  ajansı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali