“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Ocak 2018, Pazar 13:31 tarihinde eklendi. 903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Birlik Genel Kurulunu yaptı

Trakya Birlik , 2016/2017 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yaptı.
Trakya Birlik Genel Kurulunu yaptı  

Toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Ak Parti Edirne Milletvekili  Rafet Sezen yaptı. Sezen, 2016/2017 iş yılının başarılı geçtiğini belirterek,

Birlik üyelerinin onayına sunulacak lisanslı depoculuk yatırımlarının yapılacağını, tohum eleme üretim Entegre Tesisinin kurulacağını, Trakya Birlik tarihinin en yüksek karlılık rakamı olan 62 milyon 190 bin 493 lira karlılığa ulaşarak tarihimizde altın bir sayfa eklendiğini, tüm ayçiçek üreticilerinin daha memnun olacağı `ön alım fiyatı ve kar payı` modeline geçildiğini, ayrıca Milli Savunma Bakanlığımız bünyesinde şanlı ordumuzun tüm rafine yağlarını Trakya Birlik`in karşılayacağını söyleyerek açılış konuşmasını sonlandırdı.

Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşından sonra, Yönetim Kurulu Çalışma Raporları ile Bilanço ve Gelir Tabloları okunup oylandı. Ardından 911 Sayılı Ahmetbey Kooperatifi Delegesi Süha YILMAZ, 269 Sayılı Malkara Kooperatifi Başkanı Cem ÖZKAN ve 188 Sayılı Edirne Kooperatifi Başkanı Şafak KIRBİÇ söz alıp konuştular.

Trakya Birlik 2017/2018 iş yılı dönemine ait Bütçe ve Çalışma Raporları ile Bilanço ve Gelir Tabloları okunarak, oybirliği ile kabul edildi.

Genel Kurul`da Trakya Birlik  Yönetim Kurulu Üyelerine ödenecek olan huzur hakkı ile harcırah tutarları görüşülerek karara bağlanırken, genel müdüre ödenecek aylık ücret ile ilgili genel kurula bilgi verildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali