“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 24 Mart 2011, Persembe 21:33 tarihinde eklendi. 674 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Inner Wheel Kulübü 20. Yılını Edirne'de Kutladı

Inner Wheel Üyeleri 20. Yılını Edirne'de Düzenledikleri Toplantıyla Kutladı.
Inner Wheel Kulübü 20. Yılını Edirne'de Kutladı Inner Wheel üyeleri 20. yılını Edirne'de düzenledikleri toplantıyla kutladı.

Inner Wheel Kulübü Başkanı Zehra Boral, Lalezar restaurantta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 20 yılı geride bırakmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Inner Wheel Kulübünün 24 üye ile faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Boral, şunları söyledi:

"20. yılımızda geriye dönüp baktığımızda kalpleri şefkat, vatan sevgisi ve hizmet anlayışıyla dolu biz Türk kadınlarının neleri başarabileceğini görmek, hepimiz için büyük onur kaynağıdır. Bu 20 yıl içerisinde kulübümüze 62 arkadaşımız üye olup, sonradan çeşitli nedenlerden dolayı bazıları ayrılmıştır. Şu anda 24 üyemiz ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen 20 yıl süresince bizlere maddi manevi destek veren üyelerimize, Rotary kulüp üyesi arkadaşlarımıza ve tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz"

Inner Wheel Kulübü Kurucu Başkanı Ayşen Tamergil ise üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için her zaman şevk ve azimle çalıştıklarını, kulüpte kalıcı ve çok iyi hizmetler ürettiklerini belirtti.

 (Anadolu Ajansı) 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali