“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Mart 2011, SALI 16:28 tarihinde eklendi. 578 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hanefi Avcı'nın Tutukluluğuna İtiraz Edildi

Hanefi Avcı'nın Tutukluluğuna İtiraz Edildi
Hanefi Avcı'nın Tutukluluğuna İtiraz Edildi 'Devrimci Karargah Örgütü' davası kapsamında tutuklu olan ve Ergenekon soruşturması kapsamında Odatv'de yapılan aramalarda ele geçirilen belgelere ilişkin de 'Ergenekon terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklanmasına karar verilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın bu suçtan tutukluluğuna itiraz edildi. 

 Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelen Avcı'nın avukatı Armağan Gayretli, Avcı'nın tutuklanması kararı veren İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesine bir dilekçe sundu. Avukat Gayretli dilekçede, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Odatv'de ele geçirilen belgelere ilişkin, ''Ergenekon terör örgütü üyesi olmak'' suçundan tutuklanmasına karar verilen müvekkili Avcı'nın bu suçtan tahliye edilmesini istediklerini bildirdi.

Avcı'nın itirazı, İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından değerlendirecek.

''Devrimci Karargah Örgütü'' davası kapsamında, 28 Eylül 2010 tarihi itibarıyla tutuklu bulunduğu Silivri Kapalı Cezaevinden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Avcı, 14 Mart'ta ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz tarafından ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesince ''Ergenekon terör örgütü üyesi olmak'' suçundan tutuklanmıştı.
 

 .haber365.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali