“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 13 Aralık 2016, Salı 22:47 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Kamyona Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Edirne Kamyona Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı


EDİRNE'de otomobil sürücüsü Kerem Çetin, önünde giden kamyona çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Muammer Kurtulmuş ağır yaralı olarak itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Edirne-Havsa karayolu Oğulpaşa kavşağında meydana geldi. Kerem Çetin (37) kullandığı 22 KE 179 plakalı otomobille, dönüş yapmak isteyen Suat Özcan'ın (49) kullandığı 34 UY 9677 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Muammer Kurtulmuş (45) sıkışırken, kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Otomobilin sürücüsü Kerem Çetin ise kazanın şokuyla oturduğu yol kenarından alınarak ifadesi için Havsa Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Otomobilde sıkışan Muammer Kurtulmuş, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Suat Özcan, Abalar köyüne dönmek istediği sırada otomobilin arkasından gelerek çarptığını söyledi. Kaza kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 
 
 

 
 
 
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali