“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 12 Kasım 2016, Cumartesi 22:20 tarihinde eklendi. 852 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye-Kosova: 2-0

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri 4. maçında Kosova'yı Burak Yılmaz ve Volkan Şen'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Ay-yıldızlılar bu sonuçla puanını 5'e çıkardı ve grupta 4. sırada yer aldı.
Türkiye-Kosova: 2-0 A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemeri 4. maçında Kosova ile karşılaştı. Milliler, Burak Yılmaz ve Volkan Şen'in ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.


26. dakikada ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Volkan Şen topu soluna alıp şutunu çekti ancak kaleci Samir Ujkani topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

27. dakikada Aushi'den topu kurtaran Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Kaleci topu parmaklarının ucuyla çeldi.

30. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu'nun sert şutunda kaleci Samir Ujkani uzak direğe giden topu kornere çeldi.

İkinci yarıda Yunus Mallı'nın oyuna girmesiyle etkili olan A Milli Takım, başarılı futbolcunun asisti sonrası Burak Yılmaz'la golü buldu. Bu golden 4 dakika sonra bu kez Volkan Şen sahneye çıktı. Durumu 2-0'a getiren yıldız isim takımını rahatlattı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-0'lık üstünlüğümüzle tamamlandı. Ay-yıldızlılar bu sonuçla puanını 5'e çıkardı ve grupta 4. sırada yer aldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali