“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Ocak 2010, Cuma 00:38 tarihinde eklendi. 698 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galada Twitter çılgınlığı

Tiyatro İstanbul'un 'Çılgın Ruh' oyunun galası önceki gün gerçekleştirildi.
Galada Twitter çılgınlığı Gencay Gürün'ün sahibi olduğu Tiyatro İstanbul'un yeni oyunu 'Çılgın Ruh'un galası, önceki akşam Profilo Kültür Merkezi'nde yapıldı. Çevik Bir, Nükhet Duru, Nilgün Belgün, Haldun Dormen, Cihan Ünal, Abdullah Şahin, Seray Sever ve Nehir Erdoğan gibi ünlü simaların katıldığı galaya, son dönemin en büyük çılgınlığı twitter damgasını vurdu. Galaya katılan isimlerden gazeteci Nazlı Ilıcak, Seray Sever ve Nehir Erdoğan, birbirlerine twitter adreslerini verdi ve oyun sırasında yorumlarını twitter'da paylaştı.

REKORA İMZA ATTI

Noel Coward'ın kaleme aldığı, Gencay Gürün'ün Türkçeye çevirdiği ve yönettiği 'Çılgın Ruh'ta; Atilla Saral, İnci Türkay, Melda Gür, İlkay Saran, Melis Eronat, Levent Ulukut ve Oylum Şahin rol alıyor. İlk kez İkinci Dünya Savaşı sırasında Londra'da izleyiciyle buluşan 'Çılgın Ruh', Londra'da 1997, Broad bir rekora imza attı. Oyun, her perşembe, cuma, cumartesi ve pazar, Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. İlk kez bu oyunla tiyatroya adım atan Atilla Saral, tiyatro yapmanın ne modelliğe, ne de dizi oyunculuğuna benzediğini söyledi:

İLİŞKİMİ KESTİM!

"Bu oyun için 15 aydır çalışıyorum. 120 sayfalık tekst ezberlerken dünya ile tüm ilişkimi kestim. Arkadaşlarımla bile konuşmadım. Bu, cesaret ve delilik isteyen bir işti ama ekip arkadaşlarım, özellikle de Cihan Ünal bana çok yardımcı oldu." Saral, rol arkadaşı İnci Türkay ile adlarının aşk dedikodularına karışmasını ise şöyle değerlendirdi: "İnci ile çok iyi arkadaşız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yemek yiyoruz ama yanlış anlaşılıyor. Hangi projede yer alsam, bu tür dedikodular çıkıyor. Oysa hayatımda kimse yok. Şu an sadece tiyatroya aşığım."

KIZIMIZLA OYNARIZ

'Çılgın Ruh'un oyuncularından Oylum Şahin'i, annesi Nilgün Belgün ve babası Abdullah Şahin yalnız bırakmadı. Belgün, "Biz milattan önce evliydik. Şimdi dostça görüşmeye devam ediyoruz. Güzel bir tiyatro projesi olursa kızımızla birlikte oynarız" dedi.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali