“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Ekim 2016, Pazar 22:32 tarihinde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnafa Dolandırıcılık Uyarısı

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, esnafların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmasını ve karşılaştıkları olaylarla ilgili çekinmeden şikayetçi olmaları uyarısı yaptı.
Esnafa Dolandırıcılık Uyarısı Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, esnafların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmasını ve karşılaştıkları olaylarla ilgili çekinmeden şikayetçi olmaları uyarısı yaptı.


İnağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunması ve benzer olayların yaşanmaması için mutlaka şikayetçi olunması gerektiğini belirtti.


Esnafın bu konularda daha bilinçli olması gerektiğini ifade eden İnağ şunları kaydetti: 


"Bu tarz durumlardan daha çok küçük esnaflarımız mağdur oluyor. Günümüzde hemen herkes kolayca kandırılabiliyor. Esnafımız bu konuda bilinçli ve dikkatli olmalı. Yaşadıkları şüpheli olayları gelip bizlere anlatmalı ya da odamıza şikayette bulunmalıdırlar. Belki de yaşadıkları dolandırıcılığı çevresine anlatmaktan çıkıp şikayet etme noktasına gelirse bir başka esnafı da kurtarmış olacak. Biz gelen şikayetleri değerlendirip gerekenin yapılması konusunda çalışıyoruz. Esnafımız da bu konuda temkinli ve dikkatli davranılmalı."

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali