“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Ağustos 2016, Pazartesi 19:08 tarihinde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesintisiz Ulaşım Sisteminde Değişiklik

Edirne'de kesintisiz ulaşım hizmetiyle ilgili değişiklikler yapıldığı bildirildiEdirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, toplu taşımada 24 saat sistemine geçildiği belirtilerek, 1-A numaralı Sarayiçi Yerleşkesi-Serakent hattında çalışan araçların Kırklareli Kavşağı'nı takip ederek Göksu Evleri'nin bulunduğu yerdeki kavşağa kadar gideceği ve buradan dönüş yaparak Kırklareli Kavşağı'na geleceği belirtildi.
Kesintisiz Ulaşım Sisteminde Değişiklik
Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, toplu taşımada 24 saat sistemine geçildiği belirtilerek, 1-A numaralı Sarayiçi Yerleşkesi-Serakent hattında çalışan araçların Kırklareli Kavşağı'nı takip ederek Göksu Evleri'nin bulunduğu yerdeki kavşağa kadar gideceği ve buradan dönüş yaparak Kırklareli Kavşağı'na geleceği belirtildi.

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) araçları geçen haftadan bu yana deneme seferlerinde 00.00-07.00 saatlerinde 1A, 2A, 3A, 4, 5B, 5C, 6A ve 7B hatlarında saat başı ring şeklinde sefer yapılıyor. Ring seferleri ise çarşı istikametinden başlayarak otogar ve yeni yerleşim istikametinde gerçekleştiriliyordu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali