“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Mart 2011, Carsamba 21:30 tarihinde eklendi. 1346 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çorlu Kent Konseyi'nin, Katı Atık Tesisi Kararı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Karatepe Mevkiine Ekolojik Enerji Tarafından Yapılacak Olan Katı Atık Bertaraf Tesisi İçin Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısında Karar Alındı.
Çorlu Kent Konseyi'nin, Katı Atık Tesisi Kararı  
 


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi sınırları içinde bulunan Karatepe mevkiine Ekolojik Enerji tarafından yapılacak olan Katı Atık Bertaraf Tesisi için Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında karar alındı. Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu, tesisin yapımına karşı çıkılması, her türlü tepki ve muhalefetin bütün platformlarda dile getirilmesi ve kamuoyu oluşturulması kararını aldı.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada "Çorlu ilçe sınırları içerisinde yapılması düşünülen ve bunun benzeri zehir saçan tesislerin yapımına karşı çıkılması ve her türlü demokratik tepkinin gösterilmesi, Çorlu Belediye Meclisinin 2 Mart 2011 tarihli, 91 sayılı kararını desteklenmesine ve kurulan komisyon ile ortak toplantı yapılarak durum değerlendirilmesine karar verilmiştir." denildi.

Toplantıda ayrıca Gürültü kirliliği konusu da görüşüldü. Gürültü kirliliğine karşı ne gibi önlemler alınarak önüne geçilmesi yasal olarak alınması gereken önlemler konusu görüşüldü. -

 

(Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali