“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Mart 2011, Carsamba 21:05 tarihinde eklendi. 668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Edirne Milletvekili Paçarız Açıklaması

Çanakkale Zaferi Türk ve dünya tarihi için bir dönüm noktası olmuş büyük Türk Milletinin tarih önündeki en büyük hesaplaşmasıdırdedi.
CHP Edirne Milletvekili Paçarız Açıklaması  

Paçarız, yaptığı yazılı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla, Çanakkale'de düzenlenen etkinliklere ve toplantılara katılacağını bildirdi.

Çanakkale'ye, Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük'ün başkanlığında, Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve Bursa Milletvekili Abdullah Özer oluşan bir heyetle gideceklerini belirten Paçarız, bu heyette görev almaktan ve 18 Martta Çanakkale'de şehitlerin huzurunda bulunmaktan büyük onur duyacağını kaydetti.

Paçarız, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Çanakkale Zaferi. Türk ve dünya tarihi için bir dönüm noktası olmuş, büyük Türk Milletinin, tarih önündeki en büyük hesaplaşmasıdır. Vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, çelikleşmiş iradesini ve mücadele azmini ortaya koyan Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel ispatıdır.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk ordusunun kahraman mensuplarını ve Türk ulusunu, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Aziz ruhları şad olsun."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali