“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Mart 2011, Carsamba 20:56 tarihinde eklendi. 694 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haşimi, Edirnede idi

Bır Dızı Zıyaretlerde Bulunmak Icın Turkıye'de Bulunan Irak Cumhurbaskanı Yardımcısı Tarık El Hasımı Edırne'de de Zıyaretlerde Bulundu. Edırne'de Alıpasa Carsısı'nı Gezen Tarık El Hasımı'ye Carsı Dernek Baskanı Erdem Erısken Edırnekarı Hedıye Etti
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haşimi, Edirnede idi Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi, Edirne'ye gelerek tarihi Selimiye Camii'ni ziyaret etti.

'Değişim Liderler Zirvesi' için Türkiye'ye gelen El Haşimi, Edirne'ye geldi. Edirne Valisi Gökhan Sözer'i makamında ziyaret eden Haşimi, programın devamında şehrin geleneksel tatlarından biri olan meşhur tava ciğerini yedi. Beraberindeki heyetle daha sonra tarihi Ali Paşa Kapalı Çarşısı'nı ziyaret eden El Haşimi'ye çarşı esnafı büyük ilgi gösterdi. Çarşı içindeki bir çay ocağında misafirini ağırlayan esnaf, ziyaretin anısına Haşimi'ye bir tablo verdi ve badem ezmesi ikram etti. El Haşimi ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinin ardından Mimar Sinan tarafından yapılan tarihi Selimiye Camii'ni gezdi. Caminin içine giren El Haşimi'ye Selimiye ile ilgili bilgi aktarıldı. Camiinin avlusunda hatıra fotoğrafı çektiren El Haşimi, daha sonra Edirne'den ayrıldı. 

 

 

(Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali