“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 14 Mart 2011, Pazartesi 00:39 tarihinde eklendi. 1135 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Romanlar Mecliste

Edrom Başkanı Erdinç Çekiç, Ak Parti den millet vekilli aday adaylığı için 14.03.2011 saat 14.00 da İstanbul Ak Parti teşkilatına müracatta bulunacağını açıkladı.
Romanlar Mecliste Balık Ayhan ile birlikte İstnbul 3 cü bölgeden aday adayı olacak Erdinç Çekiç sitemiz trakya22.com a yaptığı açıklamda müracatın la ilgili basın toplantısını da 15.03.2011 çarşamba günü Edirne de yapacağını söyledi.

Roman açılımı sürecinde hükümetle temaslara başlayan Roman sivil toplum örgütlerinin de arkasında olduğunu ve mecliste Romanları temsilen Roman Millet vekillerinin de olmasının ülkede yaşayan romanlar,için gurur olacağını ifade eden Edrom Başkanı Erdinç Çekiç ,bir Edirne çocuğu olarak tüm edirneli kardeşlerimin desteğini bekliyorum dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti grup toplantıında Balık ayhan ile birlikte Başbakan ile görüşen  Başkan Çekiç,hükümetin Roman açılım sürecini değerlendirirken,Başbakanımız Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirerek biz Romanları onurlandırmıştır dedi.

Roman Toplumu ile ilgili haksız ön yargıların ortadan kalkması için,hükümetin Romanlar a bakışını gösteren çalışmalarda bir ilki başlattığını,millet vekilliği içinde bu çalışmalara katkı koyacak bir sürecin başlangıcı olacağını ifade etti.

Vefakar Roman insanının hükümetin kendilerine bu yaklaşımını unutmayacağını söyleyen Çekiç ,Romanların bu seçimlerde top yekün Ak Partinin arkasında duracağını trakya22.com habere söyledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali