“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 03 Şubat 2016, Çarşamba 14:49 tarihinde eklendi. 580 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polisin soruşturması sürüyor.

Evinde yalnız yaşayan işsiz Ahmet Tunalı, bilinmeyen bir nedenle fenalaşınca dengesini kaybetti ve yanan sobanın borularına tutunmak istedi. Bu sırada soba boruları devrilirken, Tunalı yere düşerek başını duvara çarptı.
Polisin soruşturması sürüyor. Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yaşamını tek başına sürdüren 63 yaşındaki Ahmet Tunalı evinde ölü bulundu. Tunalı'nın bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaştığı ve tutunmak istediği soba borularının devrilmesi sonucu sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek öldüğü sanılıyor.

 

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Aşağı Zaferiye Mahallesi Yel Sokak'taki tek katlı evde meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan işsiz Ahmet Tunalı, bilinmeyen bir nedenle fenalaşınca dengesini kaybetti ve yanan sobanın borularına tutunmak istedi. Bu sırada soba boruları devrilirken, Tunalı yere düşerek başını duvara çarptı. Ahmet Tunalı, boruları devrilen sobadan sızan karbon monoksit gazı nedeniyle zehirlenerek öldü. Ahmet Tunalı, bir süre sonra kendisini ziyarete gelen arkadaşı tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tunalı'nın öldüğünü belirledi. Ahmet Tunalı'nın cesedi, nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tunalı'nın eşinden boşandığı ve bir oğlu olduğu ifade edildi. Polisin soruşturması sürüyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali