“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Mart 2011, SALI 17:45 tarihinde eklendi. 599 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yurt Genelinde Bugün Kutlanmakta Olan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Nedeniyle Düzenlenen Etkinliklerden Birini de MHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları Düzenledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Yurt genelinde bugün kutlanmakta olan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinliklerden birini de MHP Edirne Merkez İlçe kadın kolları düzenledi. MHP'li kadınlar gün dolayısıyla bin 500 çifte küpe dağıttı.

MHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde 1500 çift küpe dağıttı.

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Semiha Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün 8 Mart Dünya Kadın Gününü kutladıklarını anımsattı.

Bütün kadınların gününü kutladıklarını ifade eden Şahin, "Keşke her zaman kadınlar hatırlansa, tek güne sığmasa. Bu önemli günde Edirneli kadınlarımıza ufakta olsa kendi el emeğimiz olan küpe dağıtıyoruz. Toplam bin 500 çifte küpe dağıtacağız. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünün yer aldığı broşür vereceğiz" dedi.

Türkiye'de son yıllarda artış gösteren kadınlara yönelik şiddeti kınadıklarını da ifade eden Şahin, kadına dönük her türlü şiddetin hemen durdurulması için gerekli tedbirlerin acilen alınması gerektiğini kaydetti.

(Anadolu Ajansı) 
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali