“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Aralık 2015, Çarşamba 15:58 tarihinde eklendi. 849 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği, Sponsorun 300 lira bağışını geri ödedi

”Derneğimizin mevcut imkanları ve desteğiniz ile yapmayı düşündüğümüz çalışmalar yetersiz kalacağından parayı iade etmek istiyoruz” dedim. Yanıt “yazı yazın, para geri alalım” dedi. Yazıyı on dakika içinde yerine ulaştırdık. Sonuç olarak; parayı iade ettik.
Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği, Sponsorun  300 lira bağışını geri ödedi

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği nin yaptigi yazili aciklama soyle:  Romanların eğitimi ve sosyal sorunların çözümü için mücadele eder. Okula devam etmeyen çocuklara yönelik müzik çalışmalarımız neticesinde Edirne’nin tanıtımı ve kültür yapısını öne çıkarmak anlamında büyük emek sarf ederek “mis  meyve sabunu “ şarkısını besteledik. Edirne”de önemli bir ticari sektör olan geleneksel hediyelik ürün, büyük bir ticari öneme sahip oldu. Bu düşünce altında Edirne ticaret ve sanayi odası başkanlığına bir yazı yazarak ilgili şarkıyı ve  notasını elden teslim ettik. Sponsor olmaları yönündeki talebimize karşı 300 lira bağış yapılmıştır.

 

Dernek olarak  bu şarkıyı Avrupa Birliği fonlarından yararlanıp, parayı  bulur klip çekebilirdik. Ancak, Bizler bu şarkıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının  sahip çıkmasını istedik. Telefonla bu kurumun genel sekteri  ile görüştüm.”Derneğimizin  mevcut imkanları  ve desteğiniz ile yapmayı düşündüğümüz çalışmalar yetersiz kalacağından  parayı iade etmek istiyoruz” dedim. Yanıt “yazı yazın, para geri alalım” dedi. Yazıyı on dakika içinde yerine ulaştırdık. Sonuç olarak;  parayı iade ettik.

 

Geçen yıl  tanımadığımız doğu kökenli bir iş adamı hani deriz ya “dışarlılklı” işte o “dışarlıklı” iş adamı “yaptığınız çalışmalar çok faydalı sizlere nasıl yardımcı olurum” noktasında derneğimize 1800 lira bağışta bulundu. Çocuklardan oluşan müzik gurubumuzu bir kamu kurumunun  etkinliğine götürmüş orada konser vermişti. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’ta orada idi. Müzik gurubumuzu beğendi.”sizlere yardımcı olalım” dedi ve dediğinle kaldı. Oysa  ki,  eğlenirken güzeldi.

 

 

 Güzellikler ve zenginlik Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının olsun. Yine de bu kuruma göstermiş oldukları  duyarlılığa teşekkür eder, tüm üyelerine hayırlı kazançlar temenni ediyoruz. Turan Salli

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali