“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Ekim 2015, Cuma 14:56 tarihinde eklendi. 628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne’nin tanıtımını yaklaşık 8 milyon kişinin izlediğini söyledi.

Gönüllü Edirne Tanıtım Elçisi Tarihi Ciğerci Bahri Dinar, Tava Ciğeri ve Edirne’yi tanıtım amacıyla 12 gün boyunca İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri'nin deniz otobüslerinde Tava ciğer ve Edirne’nin tanıtım çekimlerini ‘İDO Tatil’ adı altında yürütülen proje kapsamında milyonlarca kişiye izletti. Tarihi Ciğerci Bahri Dinar;
Edirne’nin tanıtımını yaklaşık 8 milyon kişinin izlediğini söyledi.
İSTANBUL DENİZ OTOBÜSLERİNDE 12 GÜN BOYUNCA TAVA CİĞER VE EDİRNE TANITILDI

Gönüllü Edirne Tanıtım Elçisi Tarihi Ciğerci Bahri Dinar, Tava Ciğeri ve Edirne’yi tanıtım amacıyla 12 gün boyunca İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri'nin deniz otobüslerinde Tava ciğer ve Edirne’nin tanıtım çekimlerini ‘İDO Tatil’ adı altında yürütülen proje kapsamında milyonlarca kişiye izletti. Tarihi Ciğerci Bahri Dinar , “Birçok il kendi tanıtım çekimlerini yaparak İDO Deniz otobüslerinde yayınlandı. Edirne Belediyemizin altyapı desteği sağladığı bizim bu projemiz ile 5 dakikalık mükemmel bir Edirne çekimi gerçekleştirildi.  Bu çekim ile 12 gün boyunca İDO Deniz otobüslerinin reklamlarında misafir olduk.” Dedi.

 İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) İşletmeleri tarafından “İDO Tatil” adı altında yürütülen bir proje kapsamında Edirne'nin meşhur lezzeti Tava Ciğer başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistik yerleri 12 gün boyunca yurtiçi seferi yapan deniz otobüslerinde gösterildi.

 Gönüllü Edirne tanıtım elçisi olan Tarihi Ciğerci Bahri Dinar Edirne’nin tanıtımı için canla başla çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bir projesiyle Edirne’nin tanıtımını yapmaktan gurur duyduğunu söyleyen Tarihi Ciğerci Bahri Dinar, yaptığı açıklamada; “Birçok il kendi tanıtım çekimlerini yaparak İDO Deniz otobüslerinde yayınlandı. Edirne Belediyemizin altyapı desteği sağladığı bizim bu projemiz ile 5 dakikalık mükemmel bir Edirne çekimi gerçekleştirildi.  Bu çekim ile 12 gün boyunca İDO Deniz otobüslerinin reklamlarında misafir olduk. Proje Bayramda başladı, çeşitli aralıklar la 12 gün boyunca oradaki led ekranlarda reklamlarımız oynadı.” dedi.

Dinar Edirne’nin tanıtımını yaklaşık 8 milyon kişinin izlediğini söyledi.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali