“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Mart 2011, Cuma 22:43 tarihinde eklendi. 908 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Başbakan ile Görüştü

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile Görüşme Yaptığı Bildirildi.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Başbakan ile Görüştü Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile görüşme yaptığı bildirildi.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile İstanbul Kongre Merkezi'nde TOKİ'nin ev sahipliği yaptığı "2011 Konut Kurultayı"nda görüştü.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile Edirne'de uygulanması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında görüştüğünü vurgulayan Sedefçi, şöyle devam etti:

"Bu arada kurultaya katılan Sayın Başbakanımız ile bir görüşmemiz oldu. Kendisinden Edirne'nin sorunlarını iletmek üzere randevu talep ettim ve olumlu karşıladı. Önümüzdeki hafta resmi randevu talebimizi yapacağız ve sanırım Mart ayı içerisinde Ankara'da uzun süreli bir görüşme olacak. Sayın Başbakan, İstanbul'da gerçekleşen görüşmemizde Edirne'ye özel bir ilgi duyduğunu belirtti."

25 Kasım stadyumunun alanının değerlendirilmesi ve yeni stadyum yeri konularında Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile bir araya gelen Sedefçi, şunları kaydetti:

"Görüşme olumlu geçti. TOKİ'nin Edirne'ye sağlayacağı katkılar üzerine yaptığımız görüşmeler önümüzdeki aylarda sonuçlanacaktır. Devlet Bakanımız ile önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceğiz."

 (Anadolu Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali