“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Ağustos 2015, Pazar 15:12 tarihinde eklendi. 530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Yaşındaki Çocuk Adam Öldürdü

İpsala İlçesi’ne bağlı Esetçe Beldesi’nde 40 yaşındaki Yalçın Taş’ı,
15 Yaşındaki Çocuk Adam Öldürdü İpsala’ya bağlı Esetçe beldesinde, aralarında husumet bulunan bir kişiyi tüfekle öldürdükten sonra kayıplara karışan Şahin Ç., dün Keşan’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
   Bilindiği üzere, 12 Ağustos 2015 Çarşamba gününü 13 Ağustos Perşembe gününe bağlayan gece saat 01.00 sıralarında, Esetçe beldesinde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki Şahin Ç., aralarında daha önceden husumet bulunan ve marketten aldığı malzemeleri evine götüren Yalçın Taş’ı evinin kapısında, eşinin ve çocuğunun önünde; tüfekle başında vurarak öldürmüş, olayın ardından ise yanında bulunan ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile olay yerine geldiği motosiklete binerek kayıplara karışmıştı.
   Olayın ardından Şahin Ç.’nin yakalanması için çalışmalara başlayan İpsala Jandarma Komutanlığı ekipleri, çok sayıda adrese eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yapılan operasyonlarda Şahin Ç.’nin Keşan’da olabileceği ihtimali üzerine durum Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, ilk önce Şahin Ç.’nin olay yerinden kaçmasına yardım ettiği iddia edilen K.T.’yı ele geçirdi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan K.T., ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Daha sonra Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma doğrultusunda Şahin Ç., Keşan’da polis ekiplerince yakalanarak emniyete getirildi. Alınan sağlık raporunun ardından Şahin Ç., jandarma ekiplerine teslim edildi. Dün İpsala’ya götürülen Şahin Ç. ile K.T. alınan ifadesinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(Volkan Gazetesi Keşan)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali