“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Subat 2011, Pazar 01:05 tarihinde eklendi. 677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye çok üzüldü

Havsa’sa kızları öldürülen acılı aileyi ziyaret eden budak Başbakanın başsağlığı dileklerini iletti.
Türkiye çok üzüldü AK Parti Edirne milletvekili Necdet Budak, Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde kızı öldürülen aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Budak, ziyarette, öldürülen Hasret Karakoç'un annesi Emine ve babası İlker Karakoç'a başsağlığı dilediğinde bulunarak, olaydan büyük üzüntü duyduklarını, bunun sadece Edirne değil Türkiye'yi derinden etkilediğini ve çok üzdüğünü söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da başsağlığı dileklerinde bulunduklarını ifade eden Budak, ''81 ilimizin milletvekilleri de bana başsağlığı taziyelerinde bulundular, duydukları üzüntüleri sizlere iletmemi istediler. Böyle olayların hiç olmamasını diliyoruz fakat maalesef olanında önüne geçilmiyor. Tüm köy halkı olarak sabırlar diliyorum. Şunun da özellikle bilinmesini isterim bu tür olayların Havsa halkına veya Şerbettar Köyü halkına mal edilmesini de şiddetle kınıyorum. Acınız çok büyük Havsa çok üzüldü, Edirne çok üzüldü, Türkiye çok üzüldü. Bize düşen ne varsa biz yapmaya hazırız. İki çocuğunuz daha var Allah onlara ömür sizlere sabır versin'' dedi.

Acılı aile ise Hasret'i öldürenleri artık bu köyde istemediklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Budak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bir hafta önce Şerbetli köyünde yaşayan İlkay ve Emine Karakoç çiftinin kızları ilköğretim öğrencisi Hasret Karakoç kullanılmayan bir evin odasında gömülü bir şekilde bulunmuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınan Sebahat Ş. (55) ile 17 yaşındaki oğlu S.Ş çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

a.a ajans

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali