“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 Aralık 2014, Cuma 22:21 tarihinde eklendi. 860 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’nin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Turan Girgin Yeni Başkan
AK Parti’nin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı AK Parti İpsala İlçe teşkilatının 5. Olağan genel kurulu cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
İpsala Belediye Düğün Salonunda yapılan kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen şunları söyledi: “2015 yılında genel seçimler var inşallah Edirne ilinde İpsala, Meriç, Enez’de göstermiş olduğumuz başarıyı genelde göstereceğiz. 2015 seçimlerinde Anayasayı değiştirecek çoğunluğa Edirne en fazla katkıyı vereceğine inanıyorum. Ben özellikle siz partililerden 2015 seçimlerinde kapı kapı ev ev dolaşarak Edirne’yi oy potansiyeli olarak layık olduğu yere taşımanızı bekliyorum. 
Siyaset bir görev değişimi bugün biz bu makamlardayız, yarın başkaları gelecek, bizlere hangi görevler verilirse verilsin yapmak zorundayız. Bu memleket bizim Edirne, İpsala bizim, hepbirlikte Edirnemize, İpsalamıza, Keşanımıza, Uzunköprümüze, Süloğlumuza sahip çıkacağız. Bize düşen ne görev varsa siyasetinde gücünü kullanarak yapacağız.”
Tek liste ile girilen seçimler öncesi başkan adayı Turan Girgin, yaptığı konuşmada, bugünkü kongre ile İpsala’da yeni bir şahlanışı gerçekleştireceklerini söyleyerek şunları kaydetti: “İpsala Edirne’nin nadide ilçelerinden biridir. Pirinci ile Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısıya AK Partili belediyecilikle kavuşması ile birlikte hızlı bir yatırım atağına başlanmıştır. Yeni ilçe yönetimi olarak bu yatırımları arttırarak bölgemizi hakettiği yere kavuşturmak hedefimizdir. Türkiye 2023 hedefine giderken, İpsala kongremiz çok önemli bir kilometre taşı olacaktır.”
Yapılan seçimlerde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Ercan, Cemal Deniz, Göksel Ertoga, Ali Güner, Hayal Atalay, Sezgin Ergin, Aykut Özduman, Nedim Tunç, Ayhan Gürez, Hüseyin Filiz, Zekeriya Erkmen, Hasan Deniz, Nuri Kavakkorulu, Burak Oktay, Hasan Önalan, Mehmet Kaya, Cemal Özkal, Murat Başaran, Nazife Soydan
Genel kurula çevre ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali