“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 26 Aralık 2014, Cuma 21:58 tarihinde eklendi. 1444 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şık Hasan'ın Rotası

Yıllardır Radyo tv programı yapan Şık Hasan
Şık Hasan'ın Rotası

Yıllardır Radyo tv programı yapan Şık Hasan (Hasan Özkan) Çanakkalenin yerel tv' si olan Ton tv de her hafta Cumartesi akşamları 18:00 da yayımlanmakta olan Şık Hasan'ın Rotası programı büyük ilgi görüyor.

Şık Hasan'ın Rotası program'ında kültür ve sanattan,eğitime,eğlenceden ekonomiye,çiftçiden,esnafa dair ne varsa halkın içinde,halkla bütün olup,halk ne istiyorsa biz onların adına varız dedi.

Trakya22.com konuşan Özkan,tv programı yapmak halkı bilgilendirmek,adına azim,sabır gerektiren bir meslek olduğunu,zamanının %80 mesleğine adayıp,gece gündüz demeden ekip olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi.

Son olarak 27.12.2014Cumartesi saat:18.00'da  2014'ün son programı olan Şık Hasan'ın Rotası Dünya kültür mirası,Ebru sanatı ile Edirne'nin şirin ilçesi  İpsala'dan,miniklerin el sanatları gösterisi ve değerli hocaları İrfan Özkaynak yer alacak.Müzik dünyasının nereye gittiğiile ilgili çok özel sohpet ile Hasan Dal konuk olacak.

Son zamanlarda olumsuz hava kirliliği ile gündeme gelen Keşan halkının görüşlerini ekranlara taşıdık dedi.

Bizde trakya22.com olarak Şık Hasan ve Şık hasan'ın Rotası program ekibine yayın hayatında başarılarının devamını dileriz.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali