“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Aralık 2014, Pazartesi 18:16 tarihinde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Peygamberi Kamyona İndiren Şefkat Tepe'nin Yapımcısı Gözaltında!

Paralel Yapıya yönelik yapılan operasyon kapsamında Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinin yapımcısı Salih Asan gözaltına alındı.
Peygamberi Kamyona İndiren Şefkat Tepe'nin Yapımcısı Gözaltında!

İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

ŞEFKAT TEPE YAPIMCISI GÖZALTINDA

Eskişehir'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, çekimleri süren Samanyolu TV'nin, Şefkat Tepe ve Sungurlar dizisinin yapımcısı Salih Asan ile yönetmen Engin Koç, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Koç ile Asan, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. İfadeleri alınan Koç ve Asan, daha sonra polis tarafından İstanbul'a nakledildi. Van’da düzenlenen '14 Aralık Operasyonu' kapsamında STV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ da evinde gözaltına alındı.

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Şefkat Tepe dizisinde, Hz. Muhammed'i bir ışık halesi halinde gösterilmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük tepkisini çekmişti. Erdoğan, geçtiğimiz yıl Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü açılışında yaptığı konuşmada, o sahneye tepki göstererek: "Bunlar peygamberimizi miraçtan indirip kamyona koyacak kadar ahlaksız bunlar. Bu millet bunlara asla geçit vermeyecek, fırsat sunmayacak"demişti.İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali