“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Subat 2011, SALI 20:18 tarihinde eklendi. 543 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Allah Kaymakamımızdan razı olsun

Ayağı kesilme noktasına gelen Ömer Dere, İlçe Kaymakamı Kaya Çelik’in tedavisini yaptırmasıyla sağlığına kavuştu
Allah Kaymakamımızdan razı olsun Demirköy ilçesinde, 22 yıl önce ormanda geçirdiği iş kazasından sonra tedavisini yaptıramadığı için bir ayağı kesilme noktasına gelen Ömer Dere, İlçe Kaymakamı Kaya Çelik'in tedavisini yaptırmasıyla sağlığına kavuştu.

36 yaşındaki Dere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 yıl önce ormanda çalışırken traktör römorkundan devrilen tomrukların altında kaldığını, kopan iki ayağı ve bir kolunun yapılan ameliyatlarla dikildiğini söyledi.

O tarihten bu yana ekonomik nedenlerle tedavisini yaptıramadığı için bir bacağının yeniden kesilme noktasına geldiği sırada imdadına Kaymakam Çelik'in yetiştiğini ifade eden Dere, "Kaymakamımız Çelik, hastanedeki tedavi masraflarımı üstlendi. Onun sayesinde tedavi olarak sağlığıma kavuştum. Allah kaymakamımızdan razı olsun. Ne yapsam Çelik'in hakkını ödeyemem" dedi.

Kaymakam Çelik de zor durumda olan, dara düşen insanlara yardım etmenin görevleri arasında olduğunu belirtti. Çelik, Ömer Dere'nin iyileştiğine çok sevindiğini ve bundan sonrada zor zamanlarda onun yanında olacağını kaydetti

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali