“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ekim 2014, Cuma 22:49 tarihinde eklendi. 606 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Neo-con Papağanından Türkiye'de İç Savaş Çığırtkanlığı!

Cengiz Çandar her ne yazıyor ve söylüyorsa, söylediklerinin ve yazdıklarının birer “Neo-con fısıltısı” olduğunu unutmayın.
Neo-con Papağanından Türkiye'de İç Savaş Çığırtkanlığı!

O nedenle “Neo-con papağanı” Çandar’ın  bugün paralel örgütle aynı safta yer alması da tam bir “sömürgeci yandaşlık”tan ibaret.

Türkiye’yi gözünü sakınmadan Neo-con tezleriyle ateşe atan, hükümete tehditler savuran Çandar, Radikal internet sitesindeki son yazısında da “iç savaş” çığırtkanlığı yaptı.

Türkiye’yi bir Irak ve Suriye’ye çevirme operasyonunun yerli taşeronu gibi davranan Çandar, “….yakın geçmişte, eski Osmanlı topraklarında, hem Ortadoğu’da hem Balkanlar’da ‘iç savaş’ı yerinde yaşamış, öncesini izlemiş birisi olarak, Türkiye’nin geleceğinden büyük kaygı duyduğumu bir kez daha yinelemek istiyorum.” ifadeleriyle Türkiye’de güya bir “iç savaş” endişesini yazdı ama yazısı “iç savaşı” sinsice temenni eden bir “sömürgeci aydın” tavrıydı.

Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyen ve Ortadoğu’da çeşitli tuzaklarla bu yürüyüşü engellemek isteyen Neo-con/siyonist ezberleri, “dünya basını tepkisi” diye yutturmaya kalkışan Çandar, “Oldukça sık seyahat eden birisi olarak söylüyorum, dış dünyada Türkiye’nin geleceğine ilişkin endişe var. Oysa, birkaç yıl önce, aynı yerlerde, aynı insanlarda Türkiye’ye ilişkin hissiyat, bugün olanın 180 derecede zıddıydı. Bulunduğunuz mevkiler ve çevrenizdekiler, gerçeklerle bağınızı kopartmış olabilir. O nedenle yazı ile sorayım: Türkiye’nin nereye sürüklendiğinin farkında mısınız Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan? Bu işten kimse kazançlı çıkamaz. Siz de…” ifadeleriyle de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu tehdit etti.(medya gündem)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali