“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Haziran 2014, Pazartesi 23:02 tarihinde eklendi. 836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Devlet Hastanesi Birinci Oldu

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından dostluğun ve kaynaşmanın sağlanması için yapılan “Hastaneler Arası Bahar Futbol Turnuvası” 30 Mayıs 2014 Cuma günü oynanan final maçı ile son buldu.
Edirne Devlet Hastanesi Birinci Oldu
 

 

Kurum içi iletişimi kuvvetlendirmek ve kuruma bağlı bir birinden uzak hizmet binalarında çalışan sağlık personeli ile yöneticilerin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla yapılan “Hastaneler Arası Bahar Futbol Turnuvası” final maçında Edirne Devlet Hastanesi ile Uzunköprü Devlet Hastanesi bir araya geldi.

 

Final maçına; Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Oğuz Öksüzler, Edirne Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mustafa Özdemir, Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Vural ve çok sayıda sağlık personelleri eşlik etti.

Dostluk ve kardeşlik havasının hâkim olduğu ve aynı zamanda heyecanlı gecen maçta birincilik kupası son dakikalara kadar iki takım arasında gidip geldi. Maç sonu kupasının sahibi Edirne Devlet Hastanesi, sevinen ise bütün takımlar oldu.


“Turnuva ile amaçlarımıza ulaştık”

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Oğuz Öksüzler, yaptıkları etkinlikle amaçlarına ulaştıklarını belirterek şunları kaydetti; “Kurumumuzda hastaneler arası yapılan turnuvada dostluğun pekişmesi ve insanları spora teşvik etmek için yapılan bir bahar turnuvasıydı. Gayet güzel ve başarılı bir şekilde sonuçlandı. Katılan arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki yapacağımız turnuvalarımıza ise tüm sağlık çalışanlarımızın yüksek katılımlarını bekliyoruz” dedi.

 

“Spor Kardeşlik ve Güzelliktir” 

Turnuvada şampiyon olan Edirne Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Op.Dr.Mustafa Özdemir, maçı sonu yaptığı konuşmasında sporun her açıdan güzel olduğunu vurgulayarak turnuvayı şöyle özetledi; “Bütün arkadaşları kutlarım, herkes centilmenlik çerçevesinde güzel bir mücadele verdi. Hepsinin ellerine, ayağına, yüreğine sağlık olsun. Turnuva bence her anlamda kardeşliği pekiştirmesi, ikili ilişkileri sağlamlaştırması açısında gayet güzel oldu. Böylece bütün herkes, sporun kardeşlik ve güzellik olduğunu bir kez daha görmüş oldu.” ifadelerini kullandı.  

 

Gol Kralı 112’den 

Edirne Devlet Hastanesi 112 Selimiye Birim Sorumlusu Tunay Kurtar, turnuvanın başında sonuna kadar üstün gayreti ve yeteneğiyle gol kralı oldu. 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali