“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 11 Subat 2011, Cuma 17:56 tarihinde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırkpınar Fotoğraf Yarışması

6,5 asırlık Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kültür etkinlikleri kapsamında, ulusal fotoğraf yarışması düzenlenecek.
Kırkpınar Fotoğraf Yarışması Olimpiyatlardan sonra düzenlenen en uzun soluklu spor etkinliği olma özelliğini sürdüren 6,5 asırlık Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kültür etkinlikleri kapsamında, ulusal fotoğraf yarışması düzenlenecek.

AA muhabirinin, Edirne Belediyesi'nden aldığı bilgiye göre, Kırkpınar Tarihi Yağlı Güreşleri'nin ağasından, yağcısına, pehlivanından, cazgırına, seyircisine kadar kültür ögelerini konu alan fotoğrafların yarışacağı Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'nın bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilecek.

Daha önce herhangi bir yarışmada dereceye girmemiş fotoğraflarla katılınabilecek yarışmanın, jürisi Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Akdere, Edirne Belediye Meclis Üyesi Mahmut Keskin, fotoğraf sanatçıları Behiç Günalan, Muhsin Divan, Tufan Kartal, Pari Dukoviç ve Bülent Öniz'den oluşuyor.

Son katılım tarihi 3 Haziran olarak belirlenen yarışmada, birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye bin lira ödül verilecek. 10 Haziranda dereceye girenlerin duyurulacağı yarışmayla ilgili bilgi ve katılım formuna Edirne Belediyesi'nin internet sayfasından erişilebiliyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali