“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 11 Subat 2011, Cuma 17:53 tarihinde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye müzik okulu açacak

Edirne Belediyesi'nin müzik okulu açacağı bildirildi. Müzik Okulu'na katılmak isteyen yetenekli kişilerin Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor.
Belediye müzik okulu açacak Edirne Belediyesi'nin kültür etkinliklerini zenginleştirmek için müzik okulu açacağı bildirildi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesinde kurulması kararlaştırılan Edirne Belediye Başkanlığı Müzik Okulu için çalışmaların tamamlandığını ve başvuruların 14 Şubat ile 4 Mart tarihleri arasında alınacağını belirtti.

Sedefçi, Müzik Okulu'na katılmak isteyen yetenekli kişilerin 14 Şubat ile 4 Mart 2011 tarihleri arasında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi.

Belediyenin kültürel etkinliklerini zenginleştireceklerini ve değişik etkinlikleri halkın hizmetine sunacaklarını kaydeden Sedefçi, şunları kaydetti:

''Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz Kent Oda Müziği Orkestrası'ndan sonra, Müzik Okulu'nu kurmaya karar verdik. Müziğe ilgi duyan herkesin müracaatını bekliyoruz. Müracaatlar bitince Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde konservatuvar mezunlarından oluşan deneyimli kadromuz, başvuru yapan vatandaşlarımızla bire bir görüşerek durum değerlendirmesi yapacaklar. Ardından da Müzik Okulu kurs çalışmalarına başlayacak.''

Edirne Belediye Başkanlığı Müzik Okulu'nda keman, flüt, obua, gitar ile solfej dersleri verilecek. 14 Şubat ile 4 Mart 2011 tarihleri arasında başvuru yapacak kursiyerlerde yaş sınırlaması olmayacak.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali