“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Mayıs 2014, Cuma 12:03 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zaman’ın Akladığı CHP Milletvekilinden Mermili Provokasyon!

Sabah saatlerinde bir polise yumruk atan CHP Milletvekili Mahmut Tanal şimdi de polisin eylemcilere gerçek mermi kullandığını iddia etti.
Zaman’ın Akladığı CHP Milletvekilinden Mermili Provokasyon!

Twitter hesabından elindeki iki tabanca mermisini yayınlayan Tanal, “polis göstericilere gerçek mermi kullanıyor” diye yazdı. Mermilerin ateşlenmemiş olmasına dikkat çeken takipçileri Tanal’ı provokatörlük yapmakla suçladı.

CHP İstanbul Milletvekili 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı provoke etmek ve eylemcileri kışkırtmakla suçlanıyor. Sabah saatlerinde Beşiktaş’ta konuçlanan CHP otobüsünü kaldırmak isteyen güvenlik güçleri ile tartışan ve bir polise yumruk atan Tanal öğleden sonra ise polisin eylemcilere “gerçek mermi” kullandığını iddia etti.

Twitter hesabından elinde tuttuğu iki adet tabanca mermisinin fotoğraflarını paylaşan Tanal ‘Bunlar gerçek mermi farkındasınız değil mi? Halka gerçek mermi kullanmak büyük bir suçtur! Derhal gereken yapılmalı..’ diye yazdı.

Tanal’ın polisin eylemcilere karşı kullandığını iddia ettiği mermilerin ateşlenmemiş olması dikkat çekti. Takipçileri Tanal’ın, kullanılmış boş kovan gibi gerçek mermileri yayınlamasını provokasyon olarak yorumladı.

tanal

Boş kovanlar nerede?

Polisin kullandığı iddia edilen merminin “patlamış olması gerektiğine” dikkat çeken twitter kullanıcıları Tanal’a mermileri nereden bulduğunu ve eğer kullanıldıysa boş kovanların nerede olduğunu sordu.

ZAMAN’IN AKLADIĞI PROVOKATÖR CHP’Lİ

Sabah saatlerinde Okmeydanı’ndan sonra Beşiktaş’ta da Taksim’e yürümek isteyen grubamüdahale edilmiş, CHP’li vekillerin de içinde olduğu bazı kişiler biber gazından etkilenmişti. O sırada CHP’li milletvekili Mahmut Tanal da bir polis memuruna defalarca yumruk atmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali