“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Nisan 2014, Salı 18:51 tarihinde eklendi. 738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Flaş Haber: Twitter Dize Geldi! Masaya Oturuyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Nisan ayı ortalarında Twitter şirketi yetkilileriyle biraraya geleceklerini açıkladı.
Flaş Haber: Twitter Dize Geldi! Masaya Oturuyor!

Lütfi Elvan, Nisan ayı ortalarında Twitter şirketi yetkilileriyle biraraya geleceklerini açıkladı.

Elvan, "Ofis açmaları da dahil herşey görüşülecek" dedi.

TİB’TE DEĞİŞİKLİK

Elvan, Meclis kulisinde gazetecilerle yaptığı sohbette, TİB Kanunu’nda değişiklik olup olmayacağını, ne yönde değişiklik olacağına ilişkin soruya karşılık, “İnceleme ve çalışma yapıyoruz. Ne yönde bir değişiklik olacağın net değil. Bakıyoruz, inceliyoruz” dedi. 

BİREYSEL BAŞVURU

Türkiye Barolar Birliği'nin Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Youtube'a erişimin engellenmesinin kaldırılması için Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı bireysel başvuru yapmasının sorulması üzerine de Elvan, Anayasa Mahkemesi'ne kişisel başvuru hakkının, yargı süreci tamamlandıktan sonra sözkonusu olabildiğini söyledi. Elvan, “Ama şu anki uygulama, yargı süreci tamamlanmadan böyle bir karar verilmesi sözkonusu oldu. İkincisi de İçtüzük'te yapılan değişiklik... Dün Bülent Bey bahsetmişti. Normalde böyle bir başvuru geldiği zaman bir aylık süre var. Adalet Bakanlığı'ndan görüş soruluyor, o görüş geliyor, o görüşten sonra bir değerlendirmede bulunuyor. O süre de uygulanmadı" dedi.

TWİTTER’İN OFİS AÇMASI 

Elvan, "Yotube ve Twitter'ın burada temsilcileri var. Türkiye'de ofis açmaları sizin bakanlığınız üzerinden mi, yoksa Maliye Bakanlığı üzerinden mi olacak” sorusuna karşılık, "Gelecekler. Twitter, TİB ve BTK'ya gelecek, görüşecekler arkadaşlarla. Görüşmeler devam ediyor" dedi. Elvan, bir gazetecinin "Ofis açılması konusu" sözleri üzerine, "Hepsi görüşülecek. Nisan ayı ortalarında gelecekler" diye konuştu

 

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali