“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Mart 2014, Cuma 19:20 tarihinde eklendi. 685 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Orhan Çakırlar : Allaha da kullara da hesap verecekseniz

MHP’nin Edirne Belediyesi Başkan Adayı Orhan Çakırlar, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleriyle gittiği her bir mahallede, ayrı bir coşku ve tezahüratla karşılanıyor.
Orhan Çakırlar :  Allaha da kullara da hesap verecekseniz

       

         MHP Edirne İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Hakan Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Adayı Orhan Çakırlar, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, kalabalık bir araç konvoyu ile Yeniimaret Mahallesini ziyaret etti.

        Yol güzergahı boyunca parti bayrakları ile süslenmiş alandan araçlarıyla geçen Çakırlar ve partililer, davul zurna eşliğinde ilk olarak Bademlik semtini ziyaret etti. Burada kahvehane ve  işyerlerini ziyaret eden Çakırlar, tek tek insanların elini sıkarak, kendisinin komşu mahalle Yıldırım Semtinden olduğunu ifade ederek, kendisine sandıkta destek verilmesini istedi.

         Çıktığı aracın üzerinde semt sakinlerine seslenen Çakırlar, gençliğinde bu yörede hayvancılık ve tarım işleri ile uğraştığını, bir çok insanlar ortak kaderi paylaştığını belirtti.

         MHP heyeti daha sonra Yeniimaret Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ziyaret ettikten sonra  mahalle meydanındaki ‘’Cirit atan adam’’ heykeli yanında toplandı. 

         Burada Belediye Meclis üyesi adayı Ahmet Karagülle,  bir araç üzerinde Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerini tek tek tanıttı.         

       Karagülle, daha sonra ‘’Düzgün Belediye Başkan Adayı, düzgün kadro. Bütün sosyal kesimleri kucaklayan, her şeyden haberi olan, sizlerin içerisinde büyüyen, yetişen, sizlerle birlikte hayvan otlatan, tarlalarda çamurlarda gezen, yalaklardan su içen arkadaşımız  Orhan Çakırlar’ı takdim ediyorum’’ diyerek, sözü kendisine  bıraktı.

         Çakırlar da, öz geçmişini ve iş yaşamını özetledi.  Edirne Belediye Başkanı adayı olmasındaki en büyük faktörün, kentin sorunlarının ciddi boyutlarda olduğunu ifade eden Çakırlar, ‘’Edirne çöplüğüyle, altyapısıyla, imarıyla kirleniyor. Bu sorunları birilerinin çözmesi lazım. Birilerinin de ‘kral çıplak’ demesi lazım. Bunları anlatması lazım. İşsizlik var, altyapı sorunu var,  sular kirli, yollar kötü, ulaşım sorunu var. Bunları çözeceğiz. Şimdi birileri hızlı trenden, uçaktan bahsediyor. 

            Bunları söylerken  akıllarına Yeniimaret’te ki çöplük gelmiyor. Bu konuda beni anam ikaz ediyor, oğlum ‘Çöplük kokuyor ne yapacağız ?’ diyor. Hey başkan sen baştan bunları çöz. Ama sen bunu yapmadın, yapamadın. Bunların çözümü bizde’’ dedi.

    Çakırlar, şunları kaydetti:

   ‘’Sarayiçi’nin düzenlenmesi lazım. İçme suyu boruları değişmeli. Kısaca şehre hizmet etmek istiyorum. Adaletli olmayı düşünüyorum. Öyle olduğumu da herkes bilir. Beni tanıyanlar bilirler ki kimseyi incitmem ama kanunun dışına da çıkmam. Kanunla incinecek adam varsa incitiriz. Kanuna uyan incitilmez. Şeffaf ve açık bir insanımdır. Ulaşılması zor bir insanda değilim. Çünkü Yıldırımlıyım. Bana ailem vasıtasıyla da ulaşırsınız. Uzun yıllardır buradayım. 2014’ün 30 Mart da yapılacak başkanlık seçiminde oyunuza talibim. Ben ranttan, şantiyeden anlamam. Ben adaletten anlarım. Kanundan anlarım, nizamdan anlarım. Hesap vermekten anlarım. Biz seçimi kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Hiçbir yerden de destek almıyoruz. Çünkü bir yerden destek alanlar, yarın  zor durumda kalır. Biz niye böyle bir şeye girişelim. Adam gibi çalışır, sizin takdirinizle seçilir ve hizmet ederiz. Biz halktan yana halktan yanayız. Haktan ve halktan yana değilseniz, birileri size hesap sorar. Hesap verir olacaksanız, Allaha da kullara da hesap verecekseniz. ‘’

     Konuşması sık sık alkışlarla ve tezahüratlarla kesilen Çakırlar, ‘’Bu enerjinizi ve gücünüzü sandıkta gösterin. Oylarınıza talibiz’’ diyerek mahalle sakinlerine teşekkür etti.

     Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinde bulunduğu alanda,  Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin mahalle aralarındaki sokakları bölünmüş yol yapması ile traktör ve diğer tarım makinelerinin alandan geçemediği yönünde şikayetleri üzerine Çakırlar, ‘’Millerimizi sıkıntıya sokan her icraatın karşısındayız’’ yanıtını verdi.

 

haber : pınar adalardan

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali