“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Mart 2014, Perşembe 23:48 tarihinde eklendi. 799 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Enis İşbilen : parklar ve kamu malına zarar verenleri polise ihbar edin

lçemizde çevre yolu güzergahında bulunan üç adet plastik çöp konteynırı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakıldı.
 Enis İşbilen : parklar ve kamu malına zarar verenleri polise ihbar edin

 

Çevre yolu İnönü Caddesi güzergahında bulunan yeni plastik çöp konteynırlarının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce gece yarısı ateşe verildiğini belirten İŞBİLEN, "Kenti güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz ancak maalesef banklar, parklarda bulunan oyun aletleri ile çöp kutuları sorumsuz kişiler tarafından kırılarak, yakılarak kullanılamaz hale getiriliyor" dedi.

Vatandaşlardan, parklar ve kamu malına zarar verenleri polise ihbar etmelerini isteyen İŞBİLEN; "Uzunköprü’de yaşayan vatandaşlar bu kentin sakini değil sahipleridir. Bu nedenle halkın ortak malı olan değerlerine herkesin sahip çıkmasını istiyorum. Polisimiz de üzerine düşen görevi yaparak sorumluları bulup adalete teslim edecektir. Bu anlamda kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Neticede bu paralar hepimizin cebinden çıkıyor" dedi.

Son 10 gün içerisinde 11 adet plastik çöp konteynırı, 3 adet bank ve 2 oyun parkı aletinin zarar gördüğü tespit edilmiştir.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali