“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Mart 2014, Perşembe 17:58 tarihinde eklendi. 713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehmet Özcan Büyük Cami Mahallesinde Coşkuyla Karşılandı

Yerel seçim kapsamında mahalle gezilerine 19 Mart 2014 Çarşamba akşamı başlayan CHP’nin Keşan Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, ilk gece Büyük Cami Mahallesi halkı tarafından coşku ile karşılandı.
Mehmet Özcan Büyük Cami Mahallesinde Coşkuyla Karşılandı

Eski, CHP Edirne Milletvekili Rasim Çakır, CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, CHP Keşan Belediye Meclisi adayları ile İl Genel Meclisi adaylarının da katıldığı mahalle gezisi kapsamında Özcan ve beraberindekiler, saat 19.30 sıralarında seçim bürosu önünden büyük bir kalabalıkla hareket etti ve Özcan’a güzergah boyunca hem iş yeri hem de evlerinden vatandaşlar büyük destek verdi.

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (5)   Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (6)

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (6) Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (8)

Yürüyüş sonrası mahalle konuşmasının yapılacağı alana gelindi ve burada korteji Büyük Cami Mahallesi Muhtarı İlhami Coşkun karşıladı ve Özcan’a çiçek takdim etti.

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (7) Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (9)

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (10) Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (11)

Özcan daha sonra Çakır, Koyuncu, İl Genel ve Belediye Meclisi adayları ile birlikte konuşma yapılması için hazırlanan platforma çıktı.

IMG_6566 - Kopya Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (14)

Mahalle gezisi kapsamında ilk konuşmayı Vedat Koyuncu yaptı.

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (13) unnamed

Coşkulu bir kalabalıkla karşılaştıklarını ve çok heyecanlı olduklarını dile getiren Koyuncu, şunları söyledi: “Biz seçim gezilerine her zaman Büyük Cami’den başlıyoruz ve her seçimde 1. oluyoruz. Bu nedenle Büyük Cami Mahallesi bizim için çok önemli. Önümüzde 30 Mart seçimleri var. Ancak bu seçimden çok daha önemli bir durum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini oylayacağız. Ülkenin geldiği durumu görüyoruz. Cumhuriyet tarihinde yaşanmamış hırsızlıklar, yolsuzluklar var. Yine Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bakan ve başbakan evlatlarını görüyoruz. andımız ve TC ibaremiz çalındı. Bunlar bizim onurumuzu çaldırdılar. Teröristleri otobüs üstlerinde gezdirdiler. Bunlar vatanseverleri Silivri ve Hasdal’a gönderdiler. Bunların haddi ve hesabı 30 Mart’ta sorulmayacak mı? Hırsızları 30 Martta yakalayacağız.”

                Koyuncu, Keşan’ın daha ilk seçim gezisi akşamından tarafını belli ettiğini ve seçimin galibinin CHP olacağını aktardı ve mikrofona mahalle sakinlerinden İsmail Ergene’yi davet etti.

IMG_6583 - Kopya

Mahalle halkını selamlayan ve 1965 yılından bu yana yapılan seçimlerde seçimin startının her zaman kendi mahallesi olduğunu dile getiren Ergene, “Keşan’a 2 dönemden bu yana ekibiyle birlikte hizmet eden ve 3. dönemi için sizden destek bekleyen Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’ı sizlere emanet ediyorum. Seçimlerde sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum. Başbakan bu seçimlere Kurtuluş Savaşı diyor hayır bu O’nun ipe gidiş savaşıdır.” dedi.

Ergene’nin ardından mikrofona CHP Keşan Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Mehmet Özcan geldi.

Özcan'a Büyük cami'de coşkulu karşılama (15) IMG_6714 - Kopya

Mahalle halkını selamlayarak konuşmasına başlayan Özcan, şunları ifade etti: “Bu mahalle bizim her zaman uğurum olmuştur. Bu sizin karşınıza 3. kez çıkışımdır. Hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Bu heyecanı bize yaşatan da sizin bize olan sevgi ve güveninizdir. Bu seçimler çok önemi ama ülke için çok daha önemli olan bir şey var. 17 Aralık’tan bu yana her gün yeni yeni rezillikler çıkmakta. Bırakın Türkiye Cumhuriyeti’ni Osmanlı Dönemi’nde bile en karanlık Türk devletlerinin tarihinde bile böyle rezillik ve yolsuzluk, halkın parasını yiyen bir yönetim görülmemiştir. Keşan’a aklım yettiği ve bütçemizin erdiği kadar ekiplerimle beraber hizmet ürettik. Keşan’da alnım her zaman açık ve dik yürüdüm. Yaptığım her şeyi sizler için yaptım. Ekip arkadaşlarımdan hiçbirisi bazıları gibi nemalı işlere bulaşmadı. Onlar utanmadan sıkılmadan hala insanların gözlerinin içine baka hala yalan söylüyorlar. Hala bir şeylerden medet umuyorlar. Paranın üstünden kalkmaya da hiç niyetleri yok gibi görünüyor. 30 Mart Türkiye’nin başına çöreklenmiş yiyicileri, vatandaşın tertemiz dini duygularını sömürenleri süpürme vaktidir. Onların çocuklarının evlerinden çıkan paralara bakın. Bunlardan kurtulmak için 30 Mart seçimleri çok önemli Hangi dinde <çal> diye bir şey yazıyor. Hiçbir din kitabında yazmıyor. Onlara sorarsan çok dini bütünler. 30 Mart’ta bize vereceğiniz destek çok önemli ama vereceğiniz karar Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak.”

IMG_6494 - Kopya IMG_6580 - Kopya

Yerel yönetimde oldukları 10 yıl boyunca Keşan için çok büyük hizmetler geçekleştirdiklerini belirten Mehmet Özcan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Korkmadan altyapı işine girdik. Atık su ve modern bir katı atık tesisi yaptırıyoruz. Yaz sonunda hizmete girecek. 1980′lerden kalma vahşi çöp depolama sahasının ıslahını yatırım programına aldırdık. Dev pazaryeri projemiz bitiyor. Trakya’nın en büyük ve dev projeleri bunlar. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Lüleburgaz’a bakın ve tek projesi 10 milyonu geçen bir yer gösteremezsiniz. Pazaryeri projemiz 30 milyon, atık su arıtma tesisimiz 17 milyondur. Katı atık tesisi ile ilgili olarak Çevre Bakanlığı’ndan da 2 milyonluk hibe aldık. Onlar diyorlar. Muhalefetteyim ama çatır çatır aldım 2 milyon TL’yi Sağlık Bakanı bile dedi. Yani çalışınca oluyor. Malkara’ya bakın iktidardan yanaydılar ama hala altyapıları bitmedi. Hani onlardan olunca bir şeyler veriliyordu. Asfalt bulamadılar biz sattık Malkara’ya. Belediye Başkanı çalışmadan, ekibi çalışmadan hiçbir şey olmaz. Ankara’dan birileri gelecek ve hizmet getirecek derlerse kesinlikle inanmayın. Bakın sizlere bir gerçek anlatacağım; bakın nasıl talan ediliyor ülke. Pazaryeri projesini 24 milyon + KDV ile ihale ettik. Bana birileri dedi ki ismi önemli değil,

IMG_6461 - Kopya IMG_6492 - Kopya

Keşan’ın desteğiyle bir dönem daha Keşan için çalışmaya hazır olduklarına vurgu yapan Özcan, Bilgi birikimi ve tecrübemizle ama en önemlisi sizlerden alacağım destekle ilk 2 dönemdekinden daha büyük bir şevkle, daha büyük yatırımlarla Keşan’ı kent yapacağız.”  şeklinde konuştu.

Özcan’ın konuşmasından sonra Eski, CHP Edirne Milletvekili Rasim Çakır’a teşekkür eden Vedat Koyuncu daha sonra CHP Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi adaylarını mahalle halkına tanıttı.

IMG_6679 - Kopya  IMG_6680 - Kopya

Tanıtımın ardından Özcan ve beraberindeki yürüyüş korteji mahalle halkını selamladı.Haber Erdoğan Demir

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali