“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Mart 2014, Çarşamba 23:15 tarihinde eklendi. 924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Orhan Çakırlar her gittiği mahallede heyecanla ve sevgi dolu karşılanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek, Belediye Başkan Adayı Orhan Çakırlar ve meclis üyeleri seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gündüz esnaf gezileri ve resmi kurum ziyaretlerinin ardından gece Umurbey mahallesi ve meydan mahallesini ziyaret eden Orhan Çakırlar her gittiği mahallede heyecanla ve sevgi dolu karşılanıyor.
Orhan Çakırlar her gittiği mahallede heyecanla ve sevgi dolu karşılanıyor

 

 

          

             İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek Umurbey Mahallesinde yapmış olduğu konuşmada; MHP şehitlerimizin emanetçisi, Türklüğün bekçisi, milliyetçiliğin bereketli sancağı, Türk Milletinin hizmetkârı ve Türkiye’nin son şansı olarak Başbakan ve AKP’nin karşısındadır.

             Türkiye bölünme tehlikesiyle bu günlere gelirken 17 Aralık operasyonu bu iktidarın başka maharetlerini ortaya çıkarmıştır. Bunların babadan oğla tepeden tırnağa rüşvetle soyguna, batağa saplandıkları ortaya çıkmıştır.

            Bu gidişat engellenemezse Türkiye hızla parti devletine ilerleyecek, başkanlık kılıfıyla otoriter bir yapı inşa edilecek, üniter yapı dağılacak, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez yapısının imhası söz konusu olacaktır. Bu bakımdan AKP’nin tasfiyesi bir zorunluluk halini almıştır. Bu da demokrasi kuralları içinde, demokratik yollarla olmalıdır.

            Bu bakımdan 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli idareler seçimi bir fırsat, bir dönüm noktası, tarihi bir karar alma anıdır.

            Bu nedenle Edirne İl Teşkilatı olarak 30 Mart 2014 seçimlerine çok sıkı, kararlı ve çok hevesli bir şekilde hazırlanmaktayız. Önce yerel yönetimlerde ardından da merkezi yönetimde iktidarı hedefliyoruz.

            MHP Edirne’de mahalli idareler seçiminde varlığını hissettirerek ve seçmenin önünde alternatif bir siyasi yapı olarak durmaktadır dedi

 

           İl Başkanının ardından konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Orhan Çakırlar projelerini mahalle sakinleriyle paylaştı. Biz bu kenti, kentin sahipleri ile birlikte yönetmek düşüncesindeyiz. Bugün bu şehri yönetmeye, bu şehrin kaderini değiştirmeye, alın yazısını parlatmaya, hak ettiği konuma tekrar gelmesini sağlamaya talibiz. Ancak, ilimizde sistem tıkanmış olup, iş yapmak, üretmek, geleceğin şehrini oluşturmak neredeyse imkansız hale gelmiş, her şey rant ve rüşvet kıskacına alınmıştır.

Bugün içinde yaşadığımız bu şehir, kimsenin mutlu olamadığı bir şehir haline gelmiş veya getirilmiştir. Mevcut yapı ve sistem ile çözüm üretmek mümkün gözükmemektedir. Bu yüzden sistemde değişiklik yapılması ve yeniden örgütlenmeye gidilmesi kaçınılmaz ve elzemdir.

Şehrin problemlerinin çözümüne ve gelecek vizyonuna uygun olarak hazırlanmış olan projeler içerisinde Rekreasyon Alanları, Parklar, Spor Tesisleri, Pazar yerleri, Fuar Merkezleri, El Emeği Göz Nuru Merkezleri, Otoparklar, Mahalle Hizmet Yerleşkeleri ve Kentsel Dönüşüm Projesi gibi herkesi yakından ilgilendiren projeler bulunmaktadır.

Bu projelerin bazıları işsizliğe çözüm arayışı amacı taşırken; bazı projelerle Belediyenin gelirlerinin arttırılması, bazılarıyla ise gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engellilere nefes aldırma amacı gözetilmiştir. 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali